LADEN

Typ om te zoeken

Verraad!

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Verraad!

Een beetje revolutie heeft ook de nodige vormen van verraad. Gisteren werden de particuliere beleggers verraden door InterActive Brokers en misschien nog wel erger… door het brokerplatform Robinhood.
Robinhood valt hiermee enorm door de mand.
Gisteren werd het kopen van enkele zeer volatiele aandelen ineens door Robinhood en InterActive Brokers verboden. De enigen die wel mochten kopen, waren de hedge funds.
Vooral Robinhood die een klantenbasis heeft die voornamelijk bestaat uit in 2020 gestarte beleggers, werd door de meeste beleggende particulieren gebruikt om de hedgefunds klem te zetten. Waarom ze dus juist op dat moment er voor kozen om de aanval af te slaan door met de vijand van hun klanten te heulen kan alleen maar verklaard worden door geld.
Blijkbaar is Robinhood financieel op de één of andere manier afhankelijk van het grote geld van de hedge funds. Hun illegale verbod op de handel in bepaalde aandelen hielp de hedge funds enorm en daar was het volledig om te doen.
Dit gaat Robinhood enorm veel klanten kosten EN is een kans voor een nieuw platform dat zich niet laat omkopen door de hedge funds. Daarnaast verwacht ik enorme claims bij de rechtbank richting met name Robinhood.
Nu dat particuliere beleggers eindelijk een vuist kunnen maken, blijkt dat de beurs nog corrupter is dan we al dachten… Zelfs een nieuwe speler als Robinhood is al vergiftigd met het vuil van tientallen jaren corruptie en oplichting van Wall Street. Er moet een grondige schoonmaak op Wallstreet plaatsvinden, DAT is gisteren vooral duidelijk geworden.

De rit van het aandeel GME was gisteren, mede door de stunt van Robinhood opmerkelijk te noemen. Het aandeel opende op 300, steeg naar 468. Daarna werd het verbod om te handelen voor particulieren bekend en daalde het aandeel naar 126. Vervolgens zochten en vonden kleine beleggers andere wegen en steeg het aandeel weer naar rond de 250.

Later vandaag wil ik een video maken voor de deelnemers in de x10 challenge. Gisteren heb ik al een video gemaakt over het zwarte zwaan event waar we mogelijk tegenaan gaan lopen. Hou daar rekening mee. De revolutie op de beurs heeft de particuliere belegger in oorlog gebracht met de corrupte instituten die 150+ jaar lang volledig de dienst uitmaakten op Wall Street. Nu de regels gebruikt kunnen worden om hun machtsbasis aan te tasten worden de regels aangepast. Altijd willen de instituten meer kennis, meer snelheid, meer invloed hebben dan de kleine deelnemers op de beurs. Ook nu doen ze dat weer. Alleen dit keer staat de camera er vol op gericht.
Meedoen aan de x 10 challenge? Kijk hier

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *