LADEN

Typ om te zoeken

Dit is het moment!

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Dit is het moment!

Gisteren schreef ik al over het feit dat mijn eigen beleggingsmethode, die ik in 1999 ontwikkelde, NU aangeeft dat het tijd voor gokjes is.
We zien het letterlijk dagelijks op de beurs.
Gisteren bijvoorbeeld stond Gamestop voorbeurs toch weer 26% hoger…
Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het over en uit zou zijn, omdat de belangrijkste twee spelers op TV aangaven uitgestapt te zijn.
Toch gaat het maar door.
De reden heb ik in deze video besproken (Video gemaakt voor het verraad van de brokers)
Overigens een weetje… Elon Musk maakt deel uit van de beleggers die de hedge funds een oor willen aannaaien. De reden is heel simpel… Die hedge funds probeerden de laatste jaren ook steeds het Tesla aandeel omlaag te halen.
Elon Musk heeft nu ook ontdekt dat hij ze nu op zijn beurt zwaar kan raken en mogelijk uit de markt kan blazen en hij neemt die kans met beide handen aan.
Dit verhaal is voorlopig nog niet over.
Jarenlang hebben hedge funds de markt in hun greep gehad en CEO’s tot wanhoop gedreven met hun enorme posities die de koersen extreem deed bewegen.
Nu is het payback time en ik vrees dat heel wat hedge funds nu snel hun (short) posities moeten afdekken, maar ook voorzichtiger moeten worden met grote long posities. Immers, daar zouden de particulieren op hun beurt short in kunnen gaan…
Ik verwacht echter dat de aanval vooral over de long ‘hoek’ zal gaan. Dat ligt particuliere beleggers nu eenmaal veel lekkerder. Fors schort gaan was voor de hedge funds vooral sinds 2008 een lucratieve business. De fondsen hadden er geen concurrentie op, hun winst was keer op keer bijna een zekerheid…
Hun droomtijd is over.
Voor ons als particuliere beleggers is er nu veel meer dan alleen dit spel.
Dit spel rondom GME is wat mij betreft slechts de kers op de appelmoes. In de markt liggen er nu heel veel meer prachtige kansen voor ons klaar. Daarom ga ik NU proberen mijn investering x 10 te laten groeien in slechts zes maanden.
Lees hier verder!

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *