LADEN

Typ om te zoeken

Vectorvest ervaringen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Vectorvest ervaringen (Tom Lassing)

Ik begin het programma steeds meer te waarderen. Het is zo makkelijk om een snapshot beeld van een aandeel te krijgen. Het is ook heel makkelijk om selecties te maken.
Je wilt in een bepaalde sector de aandelen met de beste timing hebben? Is binnen 30 seconden gerealiseerd.
Maar dan…
Je moet er alert op zijn dat ‘de beste’ en wat je dan ook maar zoekt, ALTIJD naar het verleden kijkt.
Het is NIET gezegd dat de beste van de laatste drie weken ook de beste in de komende drie weken gaat zijn.


Waar ik dus naar zoek binnen die geselecteerde lijst van aandelen met de beste timing, is aandelen die al goed zijn, maar die nog altijd aan het verbeteren zijn.
Het is nét zo’n insteek die je zelf moet maken, want het programma kan met zo’n snelle standaard selectie die nuance niet maken.
Het is echter niet zo dat het programma het niet kan… Je moet dat dan zelf de zoekparameters instellen en een selectie zien te creëren die precies dát geeft wat je zoekt.
Het kan dus wel, maar die instelling verzinnen, dat is niet iets dat je in 30 seconden kan doen. Lukt het je eenmaal, dan is het daarna wel veel sneller te realiseren.
Ik ben nog niet zo ver dat ik een dergelijke selectie al geautomatiseerd gemaakt heb. Je moet immers wel precies weten wat je dan precies zoekt. Als je dat eenmaal weet, dan is het inbrengen van die gegevens simpelweg een invuloefening. (heb ik me laten vertellen) 😉
7 mei is er een webinar. Stel uzelf eens gratis op de hoogte van wat het programma allemaal kan! Geef u hier op voor dit gratis webinar

Vanavond is er in Mechelen (B) een bijeenkomst. Als er nog ruimte is (u moet u opgeven en de zaal is naar verluidt al bijna vol, dan heb ik een aardige aanbieding voor u. Normaal kost een proefabonnement 10 euro. Dat is niet veel, maar het kan vandaag nóg goedkoper! Als u inschrijft en vanavond komt, dan is het proefabonnement voor u gratis! (Wel even aangeven bij Tom (hij weet er van) Schrijf u hier in.
Ik wil Nederlandse geïnteresseerden niet benadelen en daarom op mijn kosten OOK deze aanbieding in Eemnes op 5 mei (Klik hier om op te geven)
en op 12 mei is er in Eindhoven ook. Hier opgeven voor bijeenkomst op zaterdagochtend 12 mei in Eindhoven.
Let op! U moet wel een creditcard meenemen om u voor het proefabonnement aan te melden! Tom van Noyen doet de presentatie en kan u verder helpen. Deze aanbieding is ALLEEN bij ons van toepassing omdat ik die exclusief met VectorVest heb afgesproken. Promotors krijgen van hen een vergoeding voor ieder proefabonnement en ik heb die vergoeding aan laten passen zodat u het proefabonnement nu gratis krijgt!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *