LADEN

Typ om te zoeken

VEB Bottom Line

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

VEB Bottom Line

Ik heb snel een reactie van de VEB gekregen:
Geachte heer Lassing,
Hartelijk dank voor uw bericht, het is in goede orde aangekomen. Naar aanleiding van uw e-mail heb ik geprobeerd u telefonisch te bereiken, dat is niet gelukt. Vandaar hierbij deze schriftelijke reactie.
Eerder waren er al ontwikkelingen met betrekking tot Binck Bank (en het verdwijnen van de naam Alex). Toen konden we al wel mededelen dat het naar aanleiding van die verandering het ernaar uitzag dat voor VEB Bottomline cliënten zaken zoals bijvoorbeeld de kosten niet zouden wijzigen.

Overname BinckBank door Saxo
Zoals u ook hier https://www.nu.nl/economie/5634410/deense-saxo-bank-neemt-binckbank-424-miljoen-euro.html leest is het nu in ieder geval afwachten op goedkeuring van het biedingsbericht door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) maar uiteraard ook bijvoorbeeld op de afloop van het biedproces. Voordat concrete uitspraken gedaan kunnen worden is het eerst afwachten op afronding van dit traject. Het statutaire hoofdkantoor van de onlinebroker blijft na de overname, volgens de betrokken partijen, in Amsterdam en de merknaam BinckBank blijft voorlopig behouden in Nederland en België. Het lijkt erop dat de situatie voor Bottom Line cliënten niet wijzigt; graag vernemen wij van u indien u berichten over dit onderwerp ontvangt die hier niet mee overeenkomen.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,

Netjes en snel, wat wil je nog meer. Ik ga het ook in de gaten houden, want het afgekochte recht moet wel gehandhaafd blijven, of op haar beurt weer afgekocht worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *