LADEN

Typ om te zoeken

Uw kans, een Russisch Windmolenproject (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Uw kans, een Russisch Windmolenproject (Tom Lassing)

Windlife Green Organic B.V. ontwikkelt een windpark van 200 MW in Moermansk, Rusland.
Dat is nogal een onderneming. Zowel de lokatie (Rusland en dan ook zo noordelijk) als financieel een flinke uitdaging. Dat kan je zien als negatief, maar het positieve is het feit dat we nu, door deze unieke positie, ook de kans krijgen om mee te doen.
Er is nog een half miljoen euro nodig om het rond te krijgen en ik denk dat er genoeg Beursbox lezers zijn om dat voor elkaar te gaan krijgen!
Dit is uw kans om eens een verschil te maken.
Qua locatie hoeft u er niet bang voor te zijn dat er te weinig wind is in Moermansk. De kou is misschien voor ons mensen onprettig, maar de windmolens hebben al bewezen daar geen probleem mee te hebben.
Dat is het probleem dus niet.
De rentevergoeding voor de crowdfunder die meedoet is aanzienlijk.
U kan ook al meedoen met een bedrag van 50 euro. Let wel, dat raad ik niet aan. Immers, want heeft het voor zin om met slechts 50 euro mee te doen?
De mooiste vergoeding is er voor de crowdfunder die 15.000 of meer wil bijdragen. U krijgt dan 8% vergoeding.
Is dat haalbaar vanuit het project?
Ja, dat is commercieel haalbaar, mede omdat er dus ook subsidies bestaan. Verder wordt er met vreemd kapitaal gewerkt en u weet, de rente is nu vrij laag. Geleend geld is dus goedkoop en daar profiteren de crowdfunders dan ook weer van. Het zijn nu eenmaal unieke tijden en het wordt tijd daar dan ook eens van de profiteren.
Er zijn risico’s. Er zijn altijd risico’s. Greencrowd heeft het vooronderzoek gedaan. Ik ben daar geweest en ik denk dat ze goed voorwerk doen.
Ik sta achter dit project. Kijkt u hier eens voor nadere info

Het project is kortlopend. In principe twee jaar, tenzij het hele project eerder verkocht kan worden. Bij vervroegde aflossing is er een bonusrente! Zou het project langer lopen dan twee jaar, dan is er ook een bonus. Immers profiteert u dan mee van de verwachte winst op het project. Als het niet verkocht wordt, dan gaat een deel van die winst naar de geldverstrekkers.
Wees er snel bij, dit loopt nu snel vol.
Overigens is het maximale bedrag om deel te nemen 80.000 euro.
Ik doe zelf ook mee met een klein bedrag. Mocht de investering niet gehaald gaan worden, dan overweeg ik een grotere deelname.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *