LADEN

Typ om te zoeken

Update 4 DUO-UP en DUO-DOWNUpdate 4

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Opties

Update 4 DUO-UP en DUO-DOWNUpdate 4

Hierbij Update 4 voor de twee (tegenovergestelde) trendneutrale DUO-UP en DUO-DOWN strategieën die beiden op 23 mrt 2023 zijn gestart.

De AEX gedraagt redelijk normaal en op dat punt is er weinig nieuws te melden.

Eigenlijk zou een beetje beweging voor de volgers beter zijn omdat dan de bijstellingen interessanter zouden zijn dan nu het geval is.

De bijstellingen zijn tot nu toe gericht om stapsgewijs de winstpotentie wat op te krikken, maar bijstellen om de beide posities tegen ongewenste beursontwikkelingen op te vangen, zijn nog niet aan de orde geweest.

De wegsmelting van de tijdswaarde begint al aardig op gang te komen en op dit moment zouden beide strategieën al met winst kunnen worden gesloten.

De bedoeling is echter om er echt uit te halen wat erin zit en de beide strategieën op een natuurlijke wijze te laten eindigen door een expiratie die op vrijdag 19 mei zal plaatsvinden.

In de positie zitten nu ook een aantal ‘out of the money’ geschreven Put-opties die op 10 ct  (€ 10,–) per stuk gesloten zouden kunnen worden.

Mochten er marginproblemen ontstaan dan is dat probleem simpel op te lossen door deze, bijna lege, opties terug te kopen.

Zoals eerder gezegd is de hoogte van de benodigde margin bij elke broker weer anders.

Happy Trading,

MVG
Jan Breestraat

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *