LADEN

Typ om te zoeken

Uitnodiging Beleggingseminars (OptieAcademy)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Opties

Uitnodiging Beleggingseminars (OptieAcademy)

Hierbij nodigen wij u uit voor de beleggingsseminars die wij in samenwerking met Ronald Kok van Analist.nl op zaterdag 4 maart in Bunnik en woensdag 8 maart in Best verzorgen. Dit seminar is speciaal bedoeld voor beleggers met weinig tot geen ervaring met opties. We laten zien hoe u gemakkelijk met opties in iedere markt kunt werken.

OptieAcademy: rendement aanzienlijk verhogen met opties

Tijdens het seminar zullen wij interessante optiestrategieën aanreiken die u kunt toepassen om extra rendement te creëren en om het neerwaarts risico te beperken. Zo kunt u door de juiste keuze van aandelen en deze te combineren met opties, zowel agressief als defensief, uw rendement aanzienlijk verhogen.

Tijdens het seminar zal Ronald Kok ingaan hoe u relatief eenvoudig een veel hoger rendement dan de meeste actieve beleggingsfondsen kunt behalen met het gebruik van aandelenscreeners.

Focus op dividenden
Er is al veel bekend over de voordelen van aandelen met hoge dividenden, maar hoe het zit het nu echt? Door tevens opties te gebruiken, kunt u nog betere beslissingen nemen.

Geplande seminars:
•  Zaterdag 4 maart bij Golfclub Krommerijn te Bunnik
•  Woensdag 8 maart bij Beursbox (Tom Lassing) te Best

Het seminar op zaterdagmiddag 4 maart te Bunnik begint om 14.00 uur met koffie/thee, frisdrank en duurt tot 17.00 uur met een afsluitende borrel. U bent van harte welkom vanaf 13:30 uur.

Het seminar op woensdag 8 maart te Best begint om 19:00 uur met koffie/thee en duurt tot 22.00 uur. U bent van harte welkom vanaf 18:30 uur.

Toegangsprijs
De toegangsprijs voor de seminars bedraagt €20 waarbij u de volgende bonussen ontvangt:

•  Bonus OptieAcademy: 1 maand Dividend Rendement Aandelen Portefeuille t.w.v. €25
•  Bonus Analist.nl: Magazine + maand gratis toegang Analist Pro

U kunt zich opgeven door een email naar info@optieacademy.nl te sturen onder vermelding van de datum en de plaats van het seminar waarop u aanwezig wilt zijn. (Geef ook even aan dat u via de Beursbox site of nieuwsbrief kwam)

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *