LADEN

Typ om te zoeken

Trumps invloed (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Trumps invloed (Tom Lassing)

Is er, economisch gezien, een Trump invloed?
Ik denk dat ALS die er is, ze anders zal zijn dan u zich indenkt.
Ik leg dat graag uit. Daarvoor moeten we namelijk kijken naar Amerika First. Ik denk dat daar de kern van waar Trump voor staat ligt. Amerika First is een leugen, dat allereerst. Amerika zal Trump een worst wezen. Het is in werkelijkheid “My profit first”.
Alleen daarmee wordt je niet verkozen tot Amerikaans president.
Hoe raakt Amerika First ons?
In wezen doet Trump alles voor zijn persoonlijke winst en vermogen. Ga daar even vanuit en alles wordt duidelijk.
De rijke Amerikaanse vrienden van Trump willen ook meer rijkdom en winst. Amerika First houdt dus in, zand in de motor van iedereen die niet wil meewerken aan meer winst voor Trump.
Zo simpel is het.
Rusland beloofde Trump meer winst. Dus Rusland is een vriend.
De rest van Amerika (en de wereld) begreep dat nog niet, waardoor het feest nog niet doorging, maar de kern is, dat Rusland als eerste begreep wie Trump echt was. Dat kwam omdat ze hem al sinds de jaren negentig op de juiste manier bespelen. Namelijk met dollars en goud (en egostreling). Daar doet hij alles voor.
Europa ligt dwars? Dan krijgt Europa te maken met zand in de economische motor… Bijvoorbeeld meer geld naar defensie moeten sturen. Slecht voor Europa, goed voor Amerika.
Noord Korea gaat nooit binnengevallen worden door Amerika. Er is in dat land geen geld te verdienen. Maar de onrust rondom Noord Korea is wel zeer winstgevend voor de vrienden van Trump die munitie en wapens maken. Trump heeft er rijke vrienden mee gekregen. Tevens kost het China veel geld en dat is ook gunstig voor Trumps vrienden.

Eerlijk gezegd denk ik dat Trump in 2018 veel belangrijker voor de beurs gaat worden dan 2017.
Ik had bij Trump nooit verwacht dat de voornamelijk blanke conservatieve rijken en de joodse elite in de VS zo’n enorme schaamteloze greep in de kas zouden doen en er mee konden wegkomen. De belastingaanpassing is die schaamteloze greep in de kas.
Dat ze er mee wegkomen, geeft goed aan dat de VS en democratie twee verschillende wegen in zijn geslagen. Dat is niet met de komst van Trump gebeurd. Toen was slechts het punt bereikt dat iedereen het ook mocht weten.
Deze rijke blanke conservatief christelijke en joodse elite voelt zich zo machtig dat de rest van het volk ze echt geen reet meer interesseert. Ondanks het feit dat dit volk zichzelf tot op de tanden bewapend heeft, doet het de machthebbers geen ene moer meer. U moet ze nageven, dan moet je toch wel heel zeker van je zaak zijn.
2017 was wat mij betreft economische gezien geen richtingveranderend jaar. De beurs steeg alsof alles keurig in orde is en het volk gelooft het.
Het wordt pas weer interessant als het volk ooit een keer wakker wordt en zich realiseert dat het eigenlijk alleen nog maar echt goed gaat met de rijke elite en dat de rest van de economie in feite alleen nog maar draait op verzonnen geld.
Dat geldt in de VS, maar het geldt net zo goed in Nederland alwaar bijvoorbeeld een linkse politieke partij als D66 zich altijd presenteerde als de ‘open’ referendum partij en nu schaamteloos tegen het referendum is en haar voorman cadeautjes van 20 euro meldt, maar een appartement van 135.000 euro ‘vergeet’ aan te melden. Ineens is dat een privé kwestie. Dan weet je dat zo’n partij te lang te machtig is. Ze hebben de stemmen van de zwevende kiezers niet meer nodig. Wat er ook gaat gebeuren, ze weten dat ze toch wel op het pluche komen. Ze hebben een basis van trouwe volgers op wie ze kunnen bouwen. Dát is de basis van alle politieke corruptie. Dat je niet meer bang hoeft te zijn dat je volledig weggevaagd kan worden.
We hebben dankzij het Internet nog nooit in de geschiedenis als individuen zo veel kennis kunnen vergaren en wat doen we er mee?
VRIJWEL NIETS!
We blijven over het algemeen dom en onwetend en daar is de grote meerderheid van het volk nog verdomd trots op ook.
Kijk naar wat we op TV het leukst vinden… Brood en spelen.
Na 2000 jaar is het nog net zo actueel. We worden op een fantastische wijze zoetgehouden met BS.
En het erge is, mensen geloven tegenwoordig werkelijk ALLES. Domheid wordt weer volop gevierd en wetenschap en wetenschappers liggen zwaar onder vuur. Het is zo erg dat zelfs de platte aarde theorie, die na de middeleeuwen naar het land der fabelen verwezen werd, weer in opgang komt. Steeds meer mensen roepen zelfs hardop dat aarde plat is. De zon is een projectie… Met hun door de wetenschap ontwikkelde smartphones brengen de onwetenden het bericht in de wereld dat de wetenschap dood is.
Domheid wordt gevierd en krijgt erg veel aandacht in de pers. Niet in het minste omdat in de VS het aanstellen van nitwitten de strategie van de rijke elite is om de machtige overheid vleugellam te maken.
Een vleugellamme overheid legt je immers als extreem rijke ondernemer niets in de weg. Dát is het doel van het huidige Witte Huis en iedereen die achter de opkomst van Trump schuilt.

Geef een deel van je winst aan Trump en je komt weg met (volkeren)moord. Dát is de toekomst als Mueller monddood gemaakt kan worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *