LADEN

Typ om te zoeken

Succesfactoren om verlies te blijven maken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Succesfactoren om verlies te blijven maken

Wilt u als belegger verliezen blijven maken, dan zijn er enkele succesfactoren die u niet mag overslaan.
Zo is het raadzaam het nieuws iedere dag goed te volgen. Dat is een prima manier om flinke verliezen op te lopen. Immers brengt het u in verwarring, in angst en zorgt het er voor dat u het grote plaatje uit het oog verliest.
Wat ook heel slim is, is om de koersen en de financiële media goed te blijven volgen. Reageer liefst ook snel op berichten die u op TV, radio of Internet leest.
Een andere succesfactor die altijd werkt is om zonder vooropgestelde visie te gaan beleggen. Leg vooral niets vast. Doe gewoon wat u invalt. U bent immers geboren met een gen in uw lichaam die u tot een geboren succesvolle belegger maakt. Een strategie en visie opschrijven is voor watjes. Dat is iets voor beleggers die het om het geld gaat. U bent beter voor de wereld. U sponsort immers als succesvolle verliezende belegger graag de andere deelnemers in het beursgebeuren.
U houdt van simpele oplossingen. Buy on the dips, sell in may, dat soort zaken. Beleggen is immers simpel en iedereen kan het… Zeker als er toch geen winst gehaald hoeft te worden. Een hobby kost nu eenmaal geld. Beleggen dus ook.
Dit zijn zo wat succestips om structureel verliezen te blijven maken.
Wilt u dat niet, dan moet u het anders doen… Hoe?
Gelukkig heb ik daar ook aan antwoord op. U kan hier een gratis rapport daarover opvragen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *