LADEN

Typ om te zoeken

Strenger in Detroit

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Strenger in Detroit

Ik heb een aantal huurders in Detroit die een achterstand op de huur hebben. Ik ben daar vanwege Corona (te) soepel in geweest.
Enkele van die huurders hoefden bijvoorbeeld slechts een formulier te tekenen en op te sturen om huursubsidie te krijgen, maar zelfs dat bleek ze te veel moeite. We kwamen daar achter omdat we navraag deden of hun aanvraag al verwerkt was. Het bleek bij verschillende huurders zo te zijn dat ze nog altijd niets ingestuurd hadden.
Al die huurders hebben nu een 30 dagen aanmaning van mij gekregen.
Als ze nu niet binnen een maand betalen, worden ze uitgezet.
Dat deed wonderen!
Binnen 24 uur van drie huurders de toezegging dat of de subsidie aanvraag alsnog gedaan wordt, of dat ze deze maand nog gaan betalen.
Beloven is makkelijk, doen is wat anders.
Het is ze nu hopelijk duidelijk dat de uitzetting wordt doorgezet als de belofte niet nagekomen wordt. Er is veel vraag naar huurwoningen en er is werk zat in Detroit. Er is geen reden dat ze niet kunnen betalen, behalve dan als ze hun subsidie niet vragen, of weigeren te werken.

Overigens gaat iedere huurder die uitgezet wordt vervangen worden door een huurder met een al lopende huursubsidie onder Section 8.
Dat zijn mensen die huurondersteuning van de overheid krijgen omdat ze niet zelfstandig in hun onderhoud kunnen voorzien. Dat zijn niet de beste huurders, maar de overheid staat wel garant voor de huur. Nu inflatie toeslaat en ik (te) veel huurders heb die niet tijdig betalen, heb ik liever die gegarandeerde overheidshuur inkomsten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *