LADEN

Typ om te zoeken

Startup beleggingen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Startup beleggingen (Tom Lassing)

Deze maand zijn er twee bijeenkomsten in mijn zaal waarin startup beleggingen ter sprake komen.
Aanstaande vrijdag komen er drie ondernemers spreken over hun nieuwe idee rondom crematoria in Nederland. Het is een groeimarkt door de vergrijzing en ook omdat de huidige opzet van crematoria niet makkelijk verder uit te rollen is. Er is een nieuwe opzet nodig waarbij er veel meer gekeken gaat worden naar waar de klant in feite behoefte aan heeft.
Ik denk dat ze een prima idee hebben, maar u kan dat zelf beoordelen als u komt luisteren. Er zijn nog zo’n tien stoelen over. U kan u hier opgeven. Uiteraard graag alleen luisteraars die ook de intentie hebben om eventueel in het concept te beleggen.
Op 29 juni komt een delegatie van De Investor Network een aantal projecten presenteren. Ook ik weet niet welke ondernemers welke presentaties komen geven, maar het wordt naar mijn idee zonder meer interessant.
U kan u hier opgeven
In alle gevallen geldt dat u, zoals met alle beleggingen, alert moet zijn. Past de belegging bij u, klopt het verhaal van de ondernemer? Zijn er voldoende zekerheden ingebouwd en is de opzet logisch en legaal? Helaas is het zo dat niet alle aanbieders even eerlijk zijn. Dat heeft het verleden wel geleerd. Maar vergis u niet, bedrog komt overal voor en als we kijken naar de AEX index sinds 1990 dan zijn alle bedrijven die toen in de index stonden wel een keer actief geweest met bedrog, fraude en oplichting. Baan, KPNQwest, ABNAMRO, ING Bank, Fortis, RD, Unilever, Ahold… Allemaal. U moet gewoon altijd op uw hoede zijn en dus ook bij Startup beleggingen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *