LADEN

Typ om te zoeken

Pre Launch aanbieding

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Pre Launch aanbieding

bedrog

Als u gebeld wordt over een ETP (Exchange Traded Product) dat u pre launch kunt kopen, doe dan het enige wat u daarmee moet doen… verbreek de verbinding! Het is een oude bedrog opzet.


Het zijn oplichters die u bellen. Ze verkopen u zogenaamd aandelen die later beursgenoteerd gaan worden… Zeggen ze. Ze verkopen u BS, want u bent gewoon uw geld kwijt.
Natuurlijk beloven ze u uw geld terug te geven, mocht het programma niet van start gaan… Uiteraard staat dat daar, want die garantie vraagt u. Dus zetten ze dat op papier. Papier is geduldig. De aanbieder is een voor u onbekende partij die u ook niet even kunt bezoeken. Uiteraard hoort u nooit meer iets van ze zodra u uw geld over heeft gemaakt.
Vraag u altijd af, waarom bellen ze mij? Heb ik daar zelf om gevraagd? Als het antwoord daarop ‘neen’ is, dan ophangen. U bent John de Mol niet. Die wordt gebeld omdat iedereen weet dat hij schatrijk is en de nodige beleggingen doet. Hoe staat u in de wereld bekend? Als internationale belegger die open staat voor beleggingen, of heeft u daar niets over op Internet staan?
Als dat laatste het geval is en u bent niet bekend als belegger, waarom zou iemand u dan bellen met een aanbieding? Dat kan toch bijna alleen maar fraude of bedrag betreffen?
Alleen als u zelf informatie vraagt en gebeld wordt zou ik aandachtig luisteren. Heeft u nergens informatie gevraagd, dan ophangen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *