LADEN

Typ om te zoeken

Plunge Protection Team

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Plunge Protection Team

in-q-tel, cia

Of het PPT nog bestaat is onduidelijk. Dát het bestaan heeft, dat is al bewezen.
Het was een soort reserve spaarpotje voor de overheid en banken. Met het geld in dat potje konden ze de beurs af en toe steunen, zodat er niet te veel verrassingen op de beurs kwamen. als er dan toch een verrassing kwam, dan kon met steunaankopen de beurs weer snel herstellen.
Dit soort fondsjes bestaan er meer in de VS.
De CIA heeft ook zoiets. De CIA wilde namelijk, los van haar officiële budget ook de nodige dingen zonder inmenging van de (in hun ogen onbetrouwbare) politiek doen.
In de tijd van Reagan werd het CIA potje wereldberoemd door Oliver North die met de hand in de koekjestrommel gesnapt werd.
Dat was in vergelijking met latere schandalen achteraf bezien klein bier.

9/11 is door de CIA gefinancierd EN werd een veel grotere klapper dan ze zich vooraf bedacht hadden. Ze maakten de goudvoorraad die in het WTC lag buit en ze wisten ookm ongestraft de gekochte put opties op de vliegmaatschappijen te verzilveren.
Het Pentagon was op 9/10 al drie biljoen dollar kwijt en na de aanslagen is de CIA zo rijk geworden dat ze nooit meer om geld verlegen hoeven te zitten.
De CIA probeert haar geld ook wit te wassen. Ze moet immers wel kunnen verklaren waar ze bepaalde zaken van betalen. Ze doet dat ondermeer door een beleggingsfonds dat ze sinds 1999 actief heeft. In-Q-Tel is de naam van dat fonds. Het was in 1990 opgericht en is gaandeweg door de CIA overgenomen. Zie Wikipadia: https://en.wikipedia.org/wiki/In-Q-Tel

Via dit fonds wordt het illegale spionage netwerk van de CIA en NSA gefinancierd maar vooral ook onderhouden. De bedrijven die geld krijgen van In-Q-Tel moeten hun bedrijf inzetten voor de Amerikaanse geheime diensten. PRISM is het meest bekende netwerk. Het had geheim moeten zijn, maar Snowden heeft het bestaan geopenbaard.
Wat heeft In-Q-Tel gedaan?
Het belangrijkste wat ze hebben gedaan, is dat ze belangrijke bedrijven zoals Google aan het monopolie hebben geholpen. Officieel geeft Google geen data weg. In het echt doet ze dat wel, want In-Q-Tel is mede eigenaar van de technologie en aldus diep verweven met Google. Het blijft dus officieel binnen Google, maar ondertussen heeft de Amerikaanse geheime dienst alles wat ze hebben wil.
Ook Facebook heeft een nauwe band met In-Q-Tel en dat zegt al genoeg.
in-Q-Tel heeft zo’n 150 Amerikaanse bedrijven van kapitaal voorzien. Geld dat kwam met een addertje onder het gras en dat addertje was totale toegang tot je database. In ruil kreeg je bescherming en ondersteuning om ook de grootste te kunnen worden.
De maffia is er kinderspel bij.

Tags

1 Reactie

  1. Jos 17 januari 2019

    Jammer dat ik er geen knop zit om dit op Facebook te plaatsen

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *