LADEN

Typ om te zoeken

Omzet verhogen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Omzet verhogen (Tom Lassing)

Het onderstaande is misschien ook voor u interessant. Het is namelijk een manier om meer omzet te maken door meer van de omzet weg te geven. Lees vooral even verder.
Ik heb besloten dat ik ruim de helft van mijn omzet weg ga geven om daarna vervolgens naar verwachting te constateren dat ik mijn omzet ondertussen ruim meer dan verdubbeld heb.
Wat ik namelijk aan het doen ben, is mijn betaalde producten in Paypro https://paypro.nl/referral/19?t=affiliate te zetten. Paypro is een systeem waarbij ik er mijn producten in kan zetten, waarna ze bij bestellingen verder alles voor me regelen. Dat scheelt me veel rompslomp. Het nadeel is dat het een duur systeem is, waarbij ik bruto tot wel 20% van mijn omzet aan hun moet laten. Dit vanwege de verschillende kosten.
Maar… Ze hebben ook een voordeel. Ze hebben namelijk tienduizenden affiliates in hun systeem zitten. Daarvan zijn er veel niet meer actief, maar diegenen die het nog wel zijn kunnen dan mijn producten ook gaan aanprijzen en ze krijgen een prima vergoeding van meestal tussen de 40% en 50% van de omzet. Netto verdient zo’n affiliate meer aan de verkoop dan dat ik dat doe.
Waarom ben ik zo genereus?


Heel simpel, zonder die affiliate had ik die omzet helemaal niet gemaakt. Ik ben er dus heel blij mee en neem de hoge kosten op de koop toe.
Zelf ook affiliate worden bij Paypro? Kijk hier

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *