LADEN

Typ om te zoeken

Nieuwe betaalde service

Beleggers Nieuws Beurs Aandelen Analyses Laatste Nieuws

Nieuwe betaalde service

Ik schreef deze week al dat ik de Mooie Beursbdag Nieuwsbrief weer geschreven had. Dat is een betaalde nieuwsbrief die ik iedere maand uitbreng. Het is echter zo dat de site door omstandigheden bij mijn zakenpartner al een flinke tijd offline is.
Er komen dus al heel lang geen nieuwe abonnees bij en mijn zakenpartner in dat initiatief is zelf ook uit beeld geraakt. We begonnen de service samen, maar de laatste vier jaar kwam er van hem uit geen enkele bijdrage meer binnen.
Ik heb daarom gisteren besloten dat ik geen nieuwe abonnees voor die service meer ga zoeken. Ik blijf de bestaande abonnees bedienen, maar het is voor hen niet meer mogelijk om die service te verlengen.
Wat ik echter wel ga doen, en dat is voor de bestaande abonnees straks ook interessant, is een nieuwe service opzetten.
Een service waarbij ik veel meer de technische middelen van deze tijd ga inzetten. Binnen de Nederlandse en Belgische financiële sector ben ik mogelijk de eerste die dat op dat specifieke platform gaat doen, dus ik hou nog even onder de pet wat het precies gaat worden.
Het wordt waarschijnlijk een combinatie van de PDF nieuwsbrief, video’s en webinars via een eigentijds platform.
Basis in de opzet is dat er per maand gemiddeld drie aandelen posities worden aanbevolen, tot een maximum van 20 lopende posities. Iedere positie krijgt een winst exit punt mee en mogelijk ook een stop loss.
Je kan als abonnee dan zelf bepalen wat je volgt en wat je laat lopen. Ik kom aan niemands geld, je moet echt zelf je acties inzetten. Hoe groot per positie is ook puur je eigen keuze. Het zijn allemaal aandelen posities.
Middels video’s en webinars wil ik vervolgens de argumenten om een positie in te nemen doornemen.
Een beetje zoals gisteren het webinar over Tesla.
Van dat Tesla webinar vindt je de video hier.
Ik denk dat je daar als belegger veel aan zal hebben omdat je dan veel meer krijgt dan alleen de tip voor een bepaald aandeel. Daar zouden we allemaal betere beleggers van moeten kunnen worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *