LADEN

Typ om te zoeken

Nieuw geld, het is een noodzaak

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Nieuw geld, het is een noodzaak

Zoals u weet, maak ik mij grote zorgen om het feit dat de economie niet alleen oneerlijk is ingericht, maar dat het systeem niet langer werkt. Het is een prachtig systeem voor de rijkste 1% en alles daaronder wordt in feite steeds armer, de huidige armen het eerst. Die situatie kan anders en moet anders.
Belangrijk is daarbij dat we veranderingen niet snel via de politiek gaan bereiken. Immers, de politiek is net zo verrot. Waarom is iemand tegenwoordig nog lid van een landelijke politieke partij? Is het niet omdat die politieke partij de nodige leuke baantjes mag verdelen? Wie gingen er de laatste jaren lopen met vrijkomende banen? Kijk naar ABNAMRO. Het werd genationaliseerd. En wie kreeg er de bestbetaalde baan?
Neen, van de landelijke en Europese politiek moeten we het niet hebben.
We moeten met onze voeten stemmen.
We moeten uit het systeem stappen. Maar dan wel op een manier dat we er alleen maar beter van worden.
En daarom ben ik, ondanks mijn bezwaren over de oorsprong van bitcoins, nu toch zo ver dat ik met bitcoins ga werken. Ik ga privé en zakelijk bitcoins gebruiken en ik ga het ook voor u mogelijk maken om met bitcoins te werken.
Ik ga het u uitleggen, ik ga bedrijven vragen om bitcoins te accepteren en ik ga stimuleren dat we bitcoins gaan gebruiken in onze onderlinge overboekingen.
Het is namelijk tijd om ondeugend te worden. Het is tijd om het heft weer in eigen hand te nemen.
Het is een volkomen legale burgelijke ongehoorzaamheid.
Doel is om zo min mogelijk nog te werken met die doorgestoken kaart munt die we euro noemen. Of te werken met de getallen die de banken gebruiken en waarmee ze ons willen doen geloven dat het euro’s zijn.
We gaan schulden in euro’s aanhouden en tegoeden in bitcoins, goud, zilver en andere (lokale) munten. We moeten ergens beginnen en feit is dat bitcoins veruit het verst ontwikkeld zijn. Daarbij is de koers recent teruggevallen tot rond de 260 euro. We betalen op dit moment dus zeker niet de hoofdprijs. Ook bitcoins kennen een wisselkoers en het is niet te zeggen welke waarde deze munt binnenkort heeft. Gezien de honderden miljoenen die nu wereldwijd ingezet worden om bitcoins te promoten, verwacht ik dat de waarde wel goed zal komen.
We weten in ieder geval 100% zeker dat de waarde van de euro’s terug zal lopen. In die zin hebben bitcoins dus net zo veel toekomst maar wel meer kans om ook meer waard te worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *