LADEN

Typ om te zoeken

Neo Finance A+ leningen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Neo Finance A+ leningen

Het bedrijf Neo Finance maakt sinds ruim een jaar gebruik van Artificial Intelligence (AI) systemen om het risico van leningen te bepalen.
Ze zijn zo overtuigd van de waarde van dit AI systeem dat ze een keiharde A+ garantie hebben afgegeven.

Bij een A+ lening met 100% garantie krijg je namelijk bij een aanhoudende slechte betaling door de lener van Neo Finance op een gegeven moment een mail met daarin het aanbod om deze lening aan Neo Finance over te doen.
Het is niet precies te bepalen wanneer die mail komt, maar vaak ligt het tussen de 90 en 120 dagen nadat de wanbetaling ontstaan is.
Je krijgt dan je inleg terug, maar wel onder vermindering van de al ontvangen rente en aflossing. In feite heb je dan over die lening al die tijd geen enkel rendement gehaald.
Je moet zelf bepalen of je dat wilt, of dat je liever afwacht of deze persoon op termijn toch nog netjes gaat aflossen.
Let wel op, je hebt als geldverstrekker maar een paar dagen om 100% terug te krijgen. Na een week na het begin van de verkoop aanbieding loopt het percentage terug.
Na een maand is er geen recht meer om de lening aan Neo Finance te verkopen.
Je kan echter wel altijd leningen in de Secundaire Markt aanbieden. Je bepaalt dan zelf of je dat met een korting doet en hoe hoog die korting dan eventueel is. Dan kan je wel je al verkregen rente en aflossing houden.
Interesse in de aanbieding van Neo Finance? Kijk hier voor meer informatie.

Ik heb overigens zelf (privé) nu 54.000 euro in leningen via Neo Finance verstrekt. Mijn rendement zonder herinvestering is 10,8%. Na herinvestering is het verwachte rendement 11,47%. Mijn rendement ligt lager dan het gemiddelde rendement dat bij Neo Finance mogelijk is. Ik neem iets minder risico dan de gemiddelde geldverstrekker.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *