LADEN

Typ om te zoeken

Nee/Nee stickers is een no/go

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Nee/Nee stickers is een no/go

Ik heb persoonlijk een hekel aan deze Nee/Nee stickers en ik zal u uitleggen waarom…
Ik werd gebeld vanwege mijn werk als webmaster voor het lokale initiatief PleinBest.nl. Dat is een site voor mijn woonplaats en op die site allemaal lokale onderwerpen en discussies.
Onder andere bijvoorbeeld een maandenlange discussie over waar openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen zouden moeten komen. Iedereen mocht inspreken en deelnemen aan de discussie en de gemeente zou rekening houden met wat er uit die discussie kwam. De eerste ronde is afgerond en we gaan nu een tweede ronde in.
De eerste discussie werd aangekondigd via het lokale krantje, De bewonersoverleggen, via flyers en via Pleinbest.nl.
Mensen met een Nee/Nee sticker kregen veelal weinig mee van deze discussie, want de lokale krant, het bewonersoverleg en de flyer vielen voor hen al af.
PleinBest moeten ze dan maar kennen en bezoeken.
Ik werd gisteren dus gebeld door iemand met een Nee/Nee sticker op de deur. Ze waren zo maar een parkeerplaats aan het veranderen en hij zet zijn werkbus vaak op die plek. (Ik begrijp dus wel waarom zijn omgeving juist die plek aangewezen heeft voor een oplaadpunt, dan zijn ze deze bus in hun zicht kwijt…)
Hij was daar niet in gekend en hij was het er niet mee eens.
Nu ben ik slechts webmaster en ik ga niet over de inhoud van de discussies, maar door zichzelf vrijwel volledig van de omgeving af te sluiten en zich niet actief op de hoogte te houden van wat er gaande is in zijn woonplaats, heeft hij het zichzelf aangedaan. Hij wil de lokale krant niet en hij wil geen flyers over lokale onderwerpen. Ook het bewonersoverleg heeft in haar krantje het onderwerp besproken. Helaas krijgt hij dat krantje ook niet vanwege de Nee/Nee op zijn gevel.
Eigen schuld dus.
Weet wat je wenst al je jezelf met een Nee/Nee sticker bewust afsluit van je omgeving. Ik raad aan te gaan voor geen sticker, of de Nee/Ja sticker. Met die laatste krijg je niet de commerciële rommel, maar wel de informatie vanuit je omgeving. Dat lijkt mee een veel slimmere weg, maar daar kom je wel achter als je ineens geconfronteerd wordt met een besluit waarin je nooit gekend bent omdat je je bewust afsloot van je woonomgeving.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *