LADEN

Typ om te zoeken

MPG Blockchain

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

MPG Blockchain

Max Property Group is nu actief om vele miljoenen uit de markt te trekken en ze gebruiken er alle trucs in de markt voor.
Dat maakt me enorm argwanend.
Wat ze doen is niet illegaal. Het is zelfs heel slim, maar mij bekruipt het gevoel dat het gewoon allemaal iets ’te’ slim is.

Wat is Max Property Group?
Het is in feite niet meer dan een vastgoed crowdfunding platform met dien verstande dat ze eigenlijk nog niet van start zijn gegaan.
Een soort Matching Capital, maar dan zonder al die succesvolle projecten die bewijzen dat je staat voor wat je zegt te zijn.

Maar Max Property is meer. Zo halen ze nu eerst miljoenen bij beleggers op. Daar kunnen ze hun enorme team van gaan betalen. Maar waarom heb je zo’n enorm team nodig, daar waar anderen hetzelfde heel succesvol met twee tot vier man kunnen?
Wat is er nog meer gaande?

Nu, Max property Group heeft ook een eigen blockchain en uiteraard nu ook een eigen cryptomunt. Ik heb maar één vraag… Waarom?
Is dit niet puur op de hebzucht bij potentiële investeerders NOG verder omhoog te jagen? Wat is de meerwaarde van die cryptomunt als je slechts vastgoed crowdfunding aanbiedt?

Het is het feit dat ze nog niet begonnen zijn in combinatie met een in mijn ogen discutabele toepassing van crypto dat ik hier geen lekker gevoel bij heb. Dit ligt er wat mij betreft iets te dik op.

Bedenk je… Ze begonnen al in 2017. Die crypto was er al in september 2018. Al die tijd hebben ze amper een vastgoed project gedaan. U weet hoe goed crypto’s het sinds 2017 deden… Vraag ze vooral eens hoe goed hun munt het deed…
Dit ligt er wat mij betreft echt veel te dik op. Wat dit wel is, is een prachtige manier om geld op te halen. Dat kunnen ze. De rest moeten ze nog beginnen te bewijzen. Ik blijf hier heel ver weg van.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *