LADEN

Typ om te zoeken

Motivatie

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Motivatie

Vorige week ben ik echt enorm ziek geweest. U heeft daar weinig van meegekregen denk ik, maar het ging even slecht met me. Noem het een gewoon griepje, maar wat er dan overblijft is af en toe een zielig hoopje mens dat zich amper voort kan bewegen.
Het was op een gegeven moment zo erg dat ik letterlijk een half uur heb gedaan om mijn wachtwoord voor mijn PC weer bedacht te krijgen. Het was ineens onmogelijk om daar nog op te komen… Ik heb vorige week ook tot drie keer aan toe 16 uur aaneen op bed gelegen.
Maar ondertussen verwacht iedereen dat alles gewoon door gaat. Dat er snel antwoord komt, dat fouten snel gecorrigeerd worden, dat…
En gek genoeg is het voor 99% goed gedaan.
De nieuwsbrief kwam iedere dag op tijd, de websites zijn vrijwel allemaal online gebleven, al was er ondertussen wel heel wat technische sores. Er is zelfs één site verloren gegaan bij een server overzetting. Die ene site die ik kwijt ben geraakt, dat is waarschijnlijk een geval van jammer dan. Dan maar opnieuw doen. Het was mijn oudste nog online staande website.
Wat ik zeggen wil… Zo ziek zijn en dan toch (vrijwel) alles gaan de houden, krijg je alleen voor elkaar als je hart voor je zaak hebt.
Ik doe het allemaal niet alleen, maar de kern van mijn bedrijven bestaan wel voor het grootste deel uit mijn persoonlijke inspanning.
Is mijn motivatie: Is mijn werk, dus ik ga er voor?
Neen, ik denk van niet.
Het ís immers mijn leven.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *