LADEN

Typ om te zoeken

Martkbeeld 24 dec 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Martkbeeld 24 dec 2021

  • Vanaf deze plek wens ik je heel prettige feestdagen. Maak er toch iets moois van als je je netjes aan de regels houdt. (Je bent dan één van de weinigen.)
  • Het wordt te duur… Verschillende landen, waaronder de VS stoppen met de economie plat leggen om Corona te bestrijden. Het is te duur geworden. Iedereen heeft de kans gehad zich te beschermen met het vaccin. Helaas is er veel te weinig gedaan aan preventie, zoals goed eten, goed bewegen. sterker nog, de maatregelen hebben juist dat tegengewerkt. Dat gaat nu veranderen. Dit is ook in Nederland de laatste lock down.
  • Mijn huurders staan dit jaar 55.000 dollar rood. Dat is de totale som aan huur die niet is binnengekomen en waar ik als verhuurder wel recht op heb.
  • Greenchoice weert nieuwe online klanten. Het is volgens de energie aanbieder te riskant om nu nieuwe klanten aan te nemen.
  • Hoe is het toch mogelijk dat vrijwel alle aanbieders van doorlopend krediet in Nederland te veel rente hebben doorberekend aan de klanten? Dat één aanbieder een fout maakt, dat kan, maar allemaal? Kan er niemand in die sector rekenen? Of was het wederom een boefjes streek, zoals bij al die andere keren dat ze fout zaten? Ik vrees het laatste, het gaat namelijk om het feit dat ze een te hoge rente rekenden en zichzelf daarmee verrijkten. De vos verliest de haren…
  • Volgens Baidu zal het bedrijf pas over een jaar of zes haar “metaverse” kunnen lanceren. Wat is dan die metaverse? Daar kom ik binnenkort op terug.
  • Flinke winst voor bitcoin gisteren.
  • Flinke tegenvaller voor Tesla. De fabriek in aanbouw bij Berlijn heeft nog geen garantie dat er een wateraansluiting komt. De toestemming hiervoor is nog niet rond en milieugroepen zijn procedures tegen de aansluiting begonnen. De fabriek zal forse hoeveelheden water verbruiken.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *