LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 sept 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 sept 2020

  • Mijn video waarschuwing over Corona en Facebook heeft tot een waarschuwing bij die video op Facebook geleid. De video heeft dus op Facebook een waarschuwing meegekregen. Potentieel fake nieuws… Helaas geen duiding wat dan ‘zo erg’ was. Misschien wel het feit dat ik facebook zelf met een drugsverslaving vergelijk. Kijk hier zelf hoe erg het is.
  • Let op, degenen die donderdag het vragenuurtje rondom Neo Finance willen volgen, de tijd is 20:30 uur oftewel 08:30 PM.
  • Vooral de hotel sector heeft door de Corona maatregelen enorme klappen gekregen. De hotels hoefden niet dicht, maar er waren maandenlang bijna geen gasten. Er gaan veel ontslagen vallen. De vraag is wanneer de sector weer aantrekt en wat er dan nog van de sector over is.
  • Oeps AstraZeneca heeft het onderzoek naar het al door de Nederlandse regering gekocht Corona Vaccin stopgezet omdat een patient ernstige bijwerkingen vertoonde. Dat geeft vertrouwen! Een “onafhankelijke commissie” moet nu vaststellen of het vaccin wel veilig is… Voor een vaccin dat al verkocht is, is dat een schandelijke zaak. Men had al veel verder moeten zijn voor de Nederlandse regering er voor koos hier voor te gaan. Angst te laat te zijn maakte dat ze gingen gokken en wat mij betreft nu al verloren hebben.
  • De Nederlandse industriële productie is in juli flink gedaald. Er was 5,8% krimp op jaarbasis.
  • Apple heeft nu een tegen claim ingediend tegen Epic Games. Het gaat er om of Epic een zelfgekozen betaalsysteem in het spel mag inbrengen. Apple wil dat niet, want dat gaat ten koste van haar Apple Pay dat ze spelproducenten opdringt. Die betalen via Apple Pay 30% aan Apple. Geen wonder dat ze daar vanaf willen en een goedkopere oplossing zoeken voor in play betalingen. Ook Google heeft het spel nu uit de app store gehaald. Bij Google moet het bedrijf ook 30% afdragen.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *