LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 9 oktober 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 9 oktober 2019

turkije, inval, syrië

President Trump weigert nog langer mee te werken aan het Congres onderzoek naar zijn handelen. Het interessante is… Dat is een reden voor impeachment op zichzelf.

Nieuwbouw woningen in Nederland zijn in het tweede kwartaal 16% in prijs gestegen ten opzichte van een jaar geleden.

Etos heeft enkele website met betrekking tot gezondheids onderwerpen overgenomen. Dit om meer klanten te kunnen bezienen die via Internet zoeken naar oplossingen voor kwaaltjes.

Turkije zegt dat het klaarstaat om Syrië binnen te vallen. De wereld kijkt toe en doet of het heel gewoon is, maar de kans bestaat dat zowel Syrië als Rusland dit gaan zien als een provocatie en er militair op gaan ingrijpen. Turkije is deel van de NAVO en dat maakt dat het ons dus ook aangaat.

In de VS heeft de basketbal federatie een knieval richting China gemaakt. Een flink aantal sponsors is daarop vertrokken.

China heeft aangekondigd dat er een reactie zal komen op de zwarte lijst die de VS heeft samengesteld van een aantal Chinese firma’s. Volgens de VS zijn deze firma’s actief in het beperken van burgerrechten binnen China en daarom mogen ze nu niet langer in de VS zaken doen.

De FED staat op het punt haar balans weer flink op te pompen. Het gaat zo ‘goed’ met de economie dat er weer snel geld bij moet. Op welke wijze de FED weer nieuw geld gaat creëren is nog onduidelijk. Laat het duidelijk zijn, een dergelijke actie is omdat het zo slecht gaat met de Amerikaanse economie. Het is een teken van zwakte.

Takeaway zag haar orders in het derde kwartaal met 87% oplopen ten opzichte van een jaar eerder.

De CEO van Dexia treedt af. Zijn mandaat loopt binnenkort af, maar hij zal Dexia toch al een paar maanden eerder verlaten.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *