LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 8 nov 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 8 nov 2022

  • Vanmiddag in het lunchwebinar ga ik het aandeel bespreken dat ik vrijdag in Amsterdam presenteerde. Een aandeel dat heel erg laag gewaardeerd wordt en daarom een interessante kans voor 2023 biedt. Klik hier om er online live bij te zijn.
  • Mijn probleem met ABNAMRO is boven water. Mijn betaalgedrag was zo anders dan normaal dat ze twijfelden of ik wel actief was. Nadat ik bevestigde dat ik het zelf was, werd de blokkade opgeheven. Ik moet nu geblokkeerde betalingen handmatig opnieuw gaan ingeven.
  • Wil je slimme en succesvolle kinderen? Leer ze dan al vroeg om spullen te repareren. Het geeft ze een enorm inzicht hoe zaken werken en leert ze ook te kijken naar betere oplossingen. Dat zijn heel belangrijke skils om vroeg aangeleerd te krijgen. YouTube is daarbij overigens ook voor mij een enorme bron van kennis. Ik kan nu zo veel meer dankzij handige instructie filmpjes op YouTube.
  • Als u wilt weten hoe sommige Russen in de oorlog staan, dan is dit een ongehoord schokkend telefoongesprek. Een moeder laat in meerdere kerken voor haar zoon bidden, terwijl hij geniet van het gruwelijk verminken van Oekraïense gevangenen. Zijn moeder heeft daar geen probleem mee. Het Zijn immers maar Oekraïners en dat zijn untermenschen. Wil je nog slapen vannacht, dan zou ik de video niet kijken.
  • Goudrekening bedrijf BullionVault gaf gisteren aan dat ze niet eerder zo veel goud en zilver in beheer hebben gehad.
    Vooral Engelse klanten zijn naar het bedrijf toegekomen. Ik heb zelf mijn goud en zilver bij Goud999 ondergebracht.
  • DNB ziet weinig in gewone crypto’s maar heeft minder problemen met stablecoins die gekoppeld zijn aan de dollar. Tether is daarbij met name genoemd.
  • Nieuw probleem voor Twitter. In Nederland wil Stichting Data Bescherming Nederland (SDBN) een massaclaim indienen omdat de app jarenlang illegaal gegevens heeft gedeeld met advertentie platform MoPub.
  • De langlopende rechtszaak rondom de liquidatie van vier mannen in Nigeria tegen Shell wordt gestaakt. De weduwen zien er geen heil meer in. Shell heeft altijd ontkend iets met de zaak te maken te hebben gehad.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *