LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 8 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 8 juni 2020

brexit
  • De Amerikaanse beurzen vlogen vrijdag omhoog nadat bekend werd dat de voorlopige cijfers aangaven dat er maar liefst 2,5 miljoen banen waren bijgekomen, daar waar 4 miljoen verlies was verwacht. Nu betreft het voorlopige cijfers…
  • Volgens de Amerikaanse president liggen er al twee miljoen Corona Vaccins klaar om verstuurd te worden. De leden van de regering verwijzen bij vragen naar het Witte Huis, want verder heeft nog niemand daar iets over gehoord. Voor de Trump fans is het duidelijk. Hij liegt nooit, hij is hooguit iets te vroeg met de bekendmaking. Maar stel even… Stel even dat hij gelijk zou hebben… Dan kan het niet anders dan dat Corona een vooropgesteld plan was om veel geld te verdienen. Immers, voor de vergelijkbare ziektes SARS en Ebola is nog geen enkele medicijn gevonden en bij COVID-19 duurde het slechts enkele maanden? Zeg het maar, wat heeft u liever, een liegende Trump, of misdadige farma bedrijven?
  • Waarom mag je wel met z’n allen in een vliegtuig, maar niet in het theater of bioscoop? Terechte vragen die vanuit de kunstenwereld gesteld worden. In feite zou je dat ook over restaurants kunnen zeggen.
  • De CETA overeenkomst met Canada is volgens rechtsgeleerden in Nederland in strijd met de grondwet. Zou daar nog écht iets mee gedaan worden?
  • India en China gaan proberen hun grensgeschil met praten op te lossen. In de grensstreek, die erg onherbergzaam is, worden rijke bodemschatten verwacht. Daarom hebben ze ineens beide interesse in deze verder lege regio.
  • No Deal Brexit is steeds waarschijnlijker aan het worden. De opstelling vanuit Londen verhardt zich.
  • NetEase gaat haar aandelen ook in Hong Kong noteren. (over beroerde timing gesproken) De beursnotering wordft er 2,7 miljard dollar waard.
  • JustEat Takeaway wil Grubhub overnemen. Het moet allemaal in recordsnelheid groter en groter worden. De ambities zijn enorm, het moet direct op wereldschaal en kleinere concurrenten worden met de vloer gelijk gemaakt. Is dit écht wat we moeten willen?
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *