LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 januari 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 7 januari 2021

 • Wie twijfel zaait, zal chaos oogsten.
  Wat er gisteren in de VS gebeurde is een dieptepunt voor de Amerikaanse samenleving. Het was een couppoging en nog altijd zijn er Republikeinse volksvertegenwoordigers die dit gevaarlijke spel door willen spelen.
  Voor de Trump aanhangers: Hoe had u gereageerd als de demonstranten zwarte BLM mensen waren geweest? Hoeveel had u er dan willen laten afknallen? Hoe onacceptabel was het dan allemaal geweest?
 • We mogen hopen dat de beurzen in de wereld de chaos in Washington gaan negeren. Doen ze dat niet, dan is het mogelijk een fantastisch koopmoment zodra een correctie een feit is.
 • Ik kreeg deze week een 100 euro sponsoring binnen. Heel erg bedankt doorvoor! Beursbox is al sinds april 2001 gratis, maar sponsoring is van harte welkom! Het geld gaat naar mijn pensioenaccount dat ik bij Neo Finance aan het opbouwen ben.
  Als ondernemer heb ik veel te lang mijn pensioenopbouw genegeerd. Ik ben nu 55. Het wordt tijd er heel serieus over te worden.
 • In de VS zal de tickercode voor Fiat Chrysler per 19 januari veranderen van FCAU naar STLA.
 • Nooit eerder werden er in Nederland in een jaar zo veel hypotheken aangevraagd. 2020 was een record jaar. Verhoudingsgewijs veel hypotheken waren voor verbouwingen.
 • De Chinese telecombedrijven worden nu weer WEL van de Amerikaanse beurs gehaald. De regering Trump wil dat nog in haar laatste dagen doorvoeren.
 • Ik kreeg gisteren wat feedback over mijn heel vroege (maar volkomen terechte) mededeling dat de Democratische kandidaten in Georgia gewonnen hadden. Hoe kon ik dat weten? Nu, heel simpel. De voorsprong van de Republikeinse kandidaten was te klein om de grote Democratische bolwerken in die staat nog voor te kunnen blijven. De grote steden in die staat stemmen overwegend Democratisch. Die steden EN de poststemmen moesten nog komen. Het was me dus al duidelijk hoe de uitslag ging worden.
Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *