LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 januari 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld 7 januari 2019

zilver, trade
  • Vrijdag is een nieuwe versie van het in december uitgegeven zilverrapport uitgekomen. Eén aandeel er bij en alle eerdere aandelen op winst. Wat kan je je als belegger nog meer wensen.
  • Mijn internationale betalingen liepen de laatste tijd spaak, waarbij fondsen om onverklaarbare wijze bevroren werden. Eindelijk, eindelijk is duidelijk waarom. Er is in Samoa een Pro Gain Group Corporation die onroerend goed zaken deed met Noord Korea. Bij de Amerikaanse bank werd direct de link gelegd tussen Pro Gain BV uit Nederland en dat bedrijf uit Samoa dat nu zwaar verdacht is. Dan duurt het even voor ze via welke wegen dan helemaal doorgelicht hebben. Blijkbaar ben ik weer touchable, want de betaling is na weken alsnog aangekomen.
  • In de VS is er nog altijd geen zicht op een einde van de close down. Trump wil kijken hoe standvastig de Democraten zijn. De verschillende achterbanden zijn nog vrij rustig, al neemt het aantal ‘zieke’ ambtenaren nu wel al toe. Ze krijgen geen loon en melden zich al wat vaker ziek. Op zich al een vorm van protest tegen de gang van zaken.
  • Eén van de hoogste rechters in Venezuela is naar de VS gevlucht. Hij heeft tot op heden samengewerkt met het regime, maar heeft er nu genoeg van. Is het zo makkelijk om je handen in onschuld te wassen? Hij heeft Chavez en Maduro jarenlang de hand boven het hoofd gehouden.
  • Komt er een handelsovereenkomst met China? De pers doet alsof het al een feit is, maar is een deal met Trump ook rond? Als zakenman was hij al onbetrouwbaar in deals, als president heeft hij zich ook onbetrouwbaar doen blijken. Voor Trump is ieder gesprek al “de beste deal ooit”, maar erg veel schieten we daar in de wereld niet mee op.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *