LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld

detroit
  • Geen financiële vaardigheden? Zet dan hier gewoon de Auto Trade robot aan en laat die het werk voor je doen! Ik heb filmpjes gemaakt hoe je die Auto Trade instelt.
  • Detroit is een grensstad in de VS. Dat merkten ze voor 9/11 amper, want de grens was open. Na 9/11 moest je altijd je papieren bij je hebben en was er controle. Nu is de grens met Canada al weken compleet gesloten. Trump wilde een muur en je moet zeggen, het is hem in ieder geval gelukt om de grenzen gesloten te krijgen. Geen Amerikaan die het land zo maar mag verlaten… Iets zegt me dat het niet precies was zoals Trump het gedacht had. Het Amerikaanse paspoort garandeert je momenteel dat je gevangene in je eigen land bent. Dat doet veel Amerikanen heel zeer. Bereisde Amerikanen doet dit écht heel veel pijn. De helft van de Amerikanen is nog nooit het land uit geweest. Dat is het deel dat de muur wel wilde.
  • Gisteren daytrading webinar gevolgd en nu nog meer willen weten? Dat kan! Hierbij de link naar het contactformulier via dit formulier kunt u als geïnteresseerde contact opnemen met Aloys of Jan Robert.
  • Het aantal Covid besmettingen lijkt weer af te gaan nemen. Het is nu even afwachten wat er gaat gebeuren als de kinderen weer naar school gaan. Hoe dan ook is de vakantie hausse nu voorbij. Het grote risico zat hem in de mensen die elders waren geweest en die besmettingen hebben meegenomen.
  • Het aandeel Goldmoney gisteren fors hoger. Je kan natuurlijk een goud of zilver rekening openen, je kan ook de aandelen kopen!
  • Een door Republikeinse senatoren geleide commissie heeft de bewijzen gevonden dat team Trump in 2016 met de Russen samenwerkte.
  • Volgens Walmart zijn consumentenbestedingen in de VS zwaar onderuit nu de werkloosheidsuitkeringen gestopt zijn.
  • Wall Street wil heel graag dat GM haar elektrische auto divisie apart naar de beurs gaat brengen.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *