LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 september 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 september 2021

  • Mijn vakantie zit er weer op. Dit jaar een werkvakantie waarbij de woonkamer flink onder handen genomen is en daarnaast nog wat klusjes aan het huis zijn gedaan. Helaas nog niet klaar. Ik ga dus deze week nog even door. Zo nu en dan een dagje genomen om Nederland te verkennen. Ik ben nog niet overal geweest. Grote verrassing was Dordrecht. Ik had niet verwacht dat het zo’n mooie oude stad was. Tegenvallend waren de vestingsteden Klundert en Steenbergen. Daar was weinig te zien. Een heerlijke dag in Maastricht doorgebracht…
  • De huurprijsstijgingen zijn sinds 1960 niet zo laag geweest. Opmerkelijk, daar koopwoningen enorm in prijs stijgen. Huren wordt dus interessanter!
  • Het personeelstekort is ook in het VK enorm. Brexit is daar een extra probleem. In de VS en in Nederland is er ook al sprake van enorme personeelstekorten.
  • Zeer verslavende medicijnen. Enkele pharma bedrijven zijn er schathemeltje rijk van geworden. Ook artsen kregen mooie bonussen en lieten hun patiënten willens en wetens verslaafden worden. Puur omdat het ze veel geld opleverde. Er komt nu een miljarden schikking aan. De bedrijven leveren een deel van hun winst in en kunnen dan van verdere rechtszaken verschoond blijven. Dat terwijl een dealer op straat makkelijk twintig jaar cel kan krijgen!
  • Auto’s moeten schoner en zuiniger, maar Italië wil dat haar beroemde supercars (voor de ultra rijken) niet onder de milieumaatregelen komen te vallen. Immers, de rijken hoeven niet te lijden onder klimaatmaatregelen! Dat zou écht te gek zijn.
  • Duitsland geeft Tesla tot meer dan een miljard euro aan subsidies! Dat geld heeft het bedrijf niet nodig, maar het is de bonus voor het bouwen van een fabriek nabij Berlijn. Ongehoord dat dit legaal is!
  • Ik heb de Japansecandles en de x10beleggen site van een nieuw uiterlijk laten voorzien. Kijk maar eens even!
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *