LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 september 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 september 2019

tomorrow energy

Tomorrow Energy heeft haar Obligaties A allemaal geplaatst en is nu onderweg haar Obligaties B in de markt te zetten. Wilt u mee doen, dan moet u niet te lang wachten. Er zijn er nog slechts 192 over. Kijk hier

Trump gaat extreem ver om zelfs maar een kleine vergissing niet te hoeven toegeven. Hij heeft nu zelf letterlijk de wet overtreden om een weersvoorspelling van enkele dagen geleden aan te passen zodat hij dan misschien geen vergissing zou hebben gemaakt. Waar gaat het om? Trump zei dat Alabama in de gevarenzone zat. Die staat zat nooit in de gevarenzone. Met een zwarte stift was de kaart van enkele dagen eerder aangepast. Diep triest zo zielig is de man.

Een Nissan topman heeft een fraude met het uitgekeerde dividend toegegeven. Hij heeft hierdoor 400.000 euro te veel ontvangen. Ach, afrondingsverschilletje… Criminelen kom je overal tegen, maar verrassend veel zitten ze tegenwoordig in de top van grote ondernemingen.

Erdogan is van mening dat Turkije ook kernwapen moet hebben. Ik heb laatst in de Mooie Beursdag nieuwsbrief al beschreven waarom kernwapens volkomen achterhaald zijn geworden. Met een veel kleinere investering kan je veel vreselijker wapens bezitten. Wapens zonder het gevaar dat je zelf ook te maken krijgt met de straling van kernwapens.

BoJo is ‘rather dead in a ditch’ dan dat hij een uitstel van de Brexit aan de EU gaat vragen. Uiterlijk maandag moet het Hogerhuis de voorgestelde No Deal wet goedkeuren, wil eea nog op tijd gerealiseerd kunnen worden. Dat gaat mogelijk nog spannend worden.

Triodos Vastgoedfonds heeft een overeenkomst gesloten met twee partijen om de totale vastgoedportefeuille te verkopen. De verkoop is gerealiseerd boven de boekwaarde. Ik ben zelf aandeelhouder in dit fonds. Een bewuste keuze omdat de koers indertijd flink ONDER de boekwaarde lag. Mijn ‘gok’ lijkt dus goed uit te pakken.

Dominique Leroy (54) wordt per 1 december 2019 de nieuwe CEO van KPN.

De goudprijs ging gisteren zwaar omlaag. Een mooi moment om in te stappen.

Mugabe, de voormalige dictator van Zimbabwe, is overleden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *