LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 september 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 september 2018

– Maandagavond 10 september doet Harm van Wijk weer een gratis sessie Succesvol in Beleggen. U kan u er hier voor opgeven.
– VectorVest doet nog enkele presentaties in België en Nederland! U kan daar gratis bij zijn en als u besluit tot een proefabonnement, dan krijgt u dat ook gratis als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen. Kijk hier voor de data en plaatsen. (Neem bij VectorVest wel even een credit card mee. Die is noodzakelijk voor het afsluiten van het proefabonnement.
– 30 augustus schreef ik dit artikel. De echtheid daarvan wordt min of meer bevestigd door een artikel in de New York Times van gisteren.
– Ruim een miljoen Toyota’s moeten terug naar de garage omdat er een probleem is met de bedrading.
– Na de megaschikking met het Nederlandse Openbare Ministerie heeft de Amerikaanse beurswaakhond aangegeven geen acties tegen ING groep te gaan nemen.
– Goldman Sachs heeft de plannen voor een cryptocurrency trading desk afgeblazen. Verschillende cryptomunten verloren meer dan 15% van hun waarde na de mededeling. Hoezo het is puur speculatie? Ethereum was bijna 20% lager.


– Elon Musk lijkt te bezwijken onder de druk. Voor de derde keer heeft hij de grotduiker voor kindverkrachter uitgemaakt. Hij is vreselijk boos op de duiker omdat deze zijn duikbootje een PR stunt noemde. Net zoals de president van de VS kan hij zich op sociale media niet gedragen en niet inhouden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *