LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 november 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 november 2020

 • De situatie in de VS wordt er niet beter op nu de president ongefundeerde beschuldigingen doet. Ondertussen zijn er twee waarheden op Internet. Twee luchtbellen waar je in kan leven. Het zijn bijna andere dimensies want de feiten in de luchtbellen zijn totaal anders. In de ene luchtbel heeft Trump al gewonnen, in de andere zijn ze nog aan het tellen. Om maar een voorbeeld te noemen.
 • Jeff Bezos heeft blijkbaar cash nodig. Hij heeft ter waarde van drie miljard dollar aan aandelen Amazon verkocht.
 • Veel Nederlanders hebben het risico op hun hypotheek afgelopen jaar teruggebracht. Vooral de hoeveelheid geld in aflossingsvrije hypotheken is afgenomen. Zo’n 6% van de hypotheekschuld wordt nu nog als risicovol gezien. Het was vorig jaar nog 8%. Vak is er actief weinig gedaan. De hogere huizenprijs en de gestegen aandelenkoersen zorgen voor betere cijfers.
 • De Amerikaanse FED begint zich nu toch wel enige zorgen te maken over de staat van de Amerikaanse economie. De staatsschulden lopen enorm op en belastingen komen door de verlagingen die door de president zijn doorgevoerd veel minder binnen. Dat terwijl de overheid veel meer is gaan uitgeven.
 • Heel veel goudmijnen zijn deze week met de derde kwartaalcijfers naar buiten gekomen. Het kan dus interessant zijn daar nu even naar te zoeken. De goudkoers is ondertussen weer boven de $1900 gekomen.
 • Crypto’s zitten in de lift! Bitcoin in een etmaal ruim 8% hoger.
 • De ruzie tussen Jack Ma en de autoriteiten in China is geen goede zaak voor China. China had hier een enorme marktdominantie kunnen pakken via Jack Ma. De vraag is of de wereld daar blij mee had moeten zijn, maar China heeft zichzelf in ieder geval geen plezier gedaan. De VS is de lachende derde. De ANT Group zag de grootste IPO ooit in rook opgaan.
Tags

1 Reactie

 1. Eppo 8 november 2020

  https://www.bitchute.com/video/3PUpbMyrOtjF/

  Kan je dit uitleggen terwijl het live onderj e neus gebeurt .

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *