LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 jan 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 jan 2020

goudprijs

De goudprijs is in euro’s gemeten op een all time high gekomen! Goldman Sachs is van mening dat goud een betere hedge tegen de onrust is dan olie. Ook toptrader Apabhai van CitiGroup is die mening toegedaan. De koers van palladium is tot een all time high gestegen.

Iran heeft aangegeven zich nu echt uit het atoomakkoord te trekken. Het land voelt zich niet meer gebonden aan het verdrag. Binnen een jaar zou Iran een kernwapen kunnen bezitten.

Bij analisten is Ayden het favoriete aandeel voor 2020. Wegblijven moet je volgens de analisten vooral uit Randstad.

Amazon overweegt in Duitsland echte winkels te gaan openen. Blijkbaar zien ze dat de behoudende Duitse markt nog wel in winkels blijft geloven.

Tesla leverde meer auto’s af dan verwacht. Het aandeel sloot vrijdag nog weer bijna 3% hoger en staat nu op $443 per aandeel. Wie had dat op 1 november 2018 en vervolgens 1 mei 2019 kunnen denken. In die periode halveerde de koers tot $180 per aandeel.

Wells Fargo waarschuwt voor een beursdaling van meer dan 10%. Dat zou volgens de analisten van die bank de komende maanden wel eens kunnen gebeuren.

Zoals u weet, koop ik huizen in Detroit. Ik betaal inclusief renovatie zo’n 50.000 dollar per woning. Dat is de gemiddelde prijs in de binnenstad van die stad. In Nashville kost de gemiddelde woning 280.000 dollar. In Los Angeles is dat 713.617 dollar maar San Francisco spant de kroon met een prijs van 1.373.630 per woning. Een woning huren kost daar in San Francisco gemiddeld 4.495 dollar per maand.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *