LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 feb 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 feb 2024

Rentenieren, droom van menig belegger
  • Vanmiddag ga ik om 12:30 uur een uranium aandeel in het lunchwebinar bespreken. Het is een aandeel dat ik ook zelf in portefeuille heb. Ik las gisteren al dat één van de Nederlandse belegging services de uranium markt al gaat verlaten omdat ze hoogtevrees krijgen. Ik denk dat ze daar de plank mee misslaan, maar goed, we gaan het wel zien. Ik kan ook niet in de toekomst kijken. Klik hier als je er om 12:30 bij wilt zijn.
  • Gisteren heb ik het pensioensparen rapport geactualiseerd. Heb je er interesse in, hier kan je het bestellen.
    Je kan dit rapport ook als affiliate verkopen! Ga daarvoor naar deze site en geef je op als affiliate.
  • Ik heb een baantje voor een student aan te bieden: Ter ondersteuning van het groeiende aantal klanten in Nederland en België zoekt NEO Finance een communicatieve en technisch onderlegde student/afgestudeerde, bij voorkeur met interesse in financiën, om 10 – 20 uur per week te helpen bij het aanmelden en inrichten van accounts van Nederlandstalige klanten. Het betreft een leerzame bijbaan die vanuit huis op flexibele tijden uitgevoerd kan worden. Er zijn doorgroeimogelijkheden. Ken je of ben je deze persoon? Stuur dan een mailtje naar mark@neofinance.com
  • Let op, 1 maart komen er twee sessies voor accounthouders van NEO Finance in Best. Wil je komen, dan vragen we wel even aan te melden door een mailtje te sturen naar tom@lassing.nl. We vragen een vergoeding van 20 euro, op de locatie te voldoen. Graag hoor ik van Gold en Platinum VIP accounthouders extra, want die zetten we in het zonnetje. Heb je die VIP status en kom je 1 maart, geef dat dan VOOR 15 februari aan mij door. Stuur me in dat geval ook even je V nummer mee.
    De middagsessie begint om 14:00 uur. De avondsessie begint om 19:30 uur. De CEO van NEO Finance zal die dag even inbellen. Zie ook de video die ik maakte. Ik laat in die video ook wat posities van mij in de Secundaire markt zien.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *