LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 6 april 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 6 april 2023

  • Aloys Mattijssen gaat binnenkort een intro cursus Daytrading geven. Na die middag kan je met gratis software je eerste stappen maken. Het is dus een andere opzet dan voorheen. Kijk hier.
  • Gisteren is alweer nummer 40 superrijke Rus dood gevonden opgetekend. Igor Shkurko (49) werd dood in zijn cel aangetroffen. Hij was gearresteerd omdat hij omgekocht zou zijn. Een dag voor zijn dood was hij in beroep gegaan tegen zijn arrestatie. Het was volgens hem een onzin aanklacht.
  • Daytrading intro cursus… Gisteren een aankondigingsvideo gemaakt. Aloys Mattijssen komt in mei een introductiecursus Daytrading geven. Hij werkt daarbij met gratis software! Je hoeft dus geen duur pakket te kopen! Kijk hier maar eens naar de video!
  • Let op, er gaat een nep mail rond die van “Mijnoverheid” lijkt te komen. Klik niet op de link in de mail, maar log altijd zelf in door handmatig de url in je browser te typen!
  • Als 30% van de mensen iets nieuws doet, dan gaat het wel gebeuren. Ik was gisteren bij een speech van Jeroen Dijsselbloem en ik moet zeggen, hij kon het goed verwoorden. Hij is als burgemeester van Eindhoven goed bezig. Hij komt veel beter over dan de vorige twee burgemeesters van Eindhoven. Ik was het overigens niet eens met de stelling van Jeroen dat de regio Eindhoven de komende twintig jaren net zo hard blijft groeien als de laatste vijf jaar. Zo werkt de economie niet. Het zit een paar jaar mee, en dan zit het weer een paar jaar tegen. We hebben net vijf fantastische jaren gehad. Die lijn kan je dan niet naar de komende twintig jaar doortrekken. Dat deed hij dus min of meer wel. Eindhoven gaat rond het station 40.000 wooneenheden realiseren en gaat daarvoor fors de hoogte in.
  • Gisteren kreeg ik een mail van aan analist die lyrisch was over BHP. Vandaag van een andere analist de oproep om de aandelen te verkopen. Je zou er gek van worden als je niet zelf je eigen mening vormt en er naar gaat handelen. Waarom lees ik hun onzin? Tsja, ik moet toch iedere dag een nieuwsbrief schrijven en ze geven me inspiratie. Gisteren heb ik concurrent VALE besproken. Ik verwacht later vandaag de video online te kunnen zetten.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *