LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 september 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 september 2019

besprekingen

Het bericht dat Ronald Bernard zou zijn overleden blijkt inderdaad schromelijk overdreven te zijn. Het werd voor het eerst in 2017 gepubliceerd en werd nu opnieuw in de wereld gebracht vanwege de gelijkenis met Epsteins verhaal… Fake news derhalve.

Sandd mag niet door PostNL worden overgenomen. De toezichthouder heeft er een stokje voor gestoken. Er zou namelijk een monopolie ontstaan door de overname en juist dat wilden we niet meer na de privatisering. De edrijven gaan nu naar de minister en naar de EU om alsnog toestemming voor de fusie te forceren.

BoJo heeft gisteren nog weer een tweetal zwaar verliezen geleden in het Lagerhuis. Er is een wet aangenomen die een No Deal onmogelijk maakt. Die wet gaat nu naar het Hogerhuis. BoJo verloor ook een stemming over nieuwe verkiezingen op 15 oktober. Ondertussen zijn 21 Tories uit de partij gezet. Je volgt de grote witte leider in al zijn besluiten of je ligt er volledig uit. BoJo is als een ongeleid projectiel aan het werk gegaan.

China en de VS gaan mogelijk in oktober weer praten. Dit maakte China bekend, maar in de VS durfde niemand het nog officieel te bevestigen want er was nog geen Tweet van Trump over uitgekomen.

De EU heeft bekend gemaakt dat BoJo veel woorden heeft gebruikt in zijn overleg met de EU, maar er waren geen woorden bij die precies aangaven wat zijn plan nu eigenlijk was. Zo heeft de EU het uiteraard niet gezegd, maar daar kwam het wel op neer. BoJo heeft simpelweg geen enkel alternatief plan aan de EU voorgelegd.

Tomtom en Hella Aglaia gaan samenwerking in de ontwikkeling voor kaarten voor autonoom rijdende auto’s. Ondertussen rijden er wereldwijd al een miljoen auto’s met dergelijke software rond.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *