LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 sept 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 sept 2018

– Vanavond laat Aloys op ons kantoor in Best zien hoe hij in staat is structureel winstgevende te daytraden. Kijk hier voor meer informatie. Er zijn nog drie plekken vrij!
– ABNAMRO wil van de optiebeleggers af. De bank gaat de margin fors verhogen. Voor ongedekte far out of the money opties zal de margin zelfs kunnen verachtvoudigen. De vraag is nu, was de ABNAMRO gek, of is ze gek? Immers is een verachtvoudiging meer dan opmerkelijk. Dan heb je het vanaf 1977 fout gedaan, of je wilt nu je klanten iets zeggen. Ik denk dat het laatste het geval is. ABNAMRO wil gewoon van optiebeleggers af. Dat doe je het beste door ze weg te jagen met extreme voorwaarden.
– Heel stilletjes zien we de goudsector bodemen terwijl de moneyflow enorm toeneemt. Wanneer lukt het de shorters niet langer om de koers laag te houden?


– Gisteren is de take profit op een Mooie Beursdag positie getriggerd. Het werd door de forse koersdaling helaas toch een take loss van 0,8%.
– Amazon is gisteren de tweede beursgenoteerde onderneming geworden die een biljoen dollar waard was. Uiteindelijk sloot de koers van het aandeel lager, dus het was slechts kort van toepassing.
– Egypte kent momenteel de beste groei in tien jaar, maar begint te vrezen dat de Emerging Markets die elders al toeslaat ook Egypte gaat bereiken. De economie minister gaf aan dat de middelen van Egypte om een nieuwe crisis het hoofd te bieden beperkt zijn. Zeven jaar geleden begon de economische groei en het is niet zo gek te veronderstellen dat het bijna over is met deze economische cyclus.
– Een topstrateeg van JP Morgan is bang dat er een liquiditeitscrisis gaat ontstaan die zich gaat kenmerken door meerdere flash crashes en toenemende sociale onrust. Is dit de kennis van een insider, of is het niet anders dan logisch? Omdat hij het vanuit zijn baanstatus zegt nemen we het serieus, maar werkelijk, is wat hij zegt zo nieuw en uniek? Is het niet eerder logisch, gezien de stand van zaken in de wereld?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *