LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 oktober 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 oktober 2018

– Een Engelstalige video bijdrage van Elliott Wave op Beursbox.nl. Het gaat over de Ripple, één zeer opvallende en enorm succesvolle crypto munt.
– Ik heb zelf recent een rapport over Crypto’s geschreven. De huidige stand van zaken, maar ook de toekomst. Kijk hier voor meer informatie over dit fantastische rapport. crypto rapport

– De golfstaat Bahrein is financieel gezien in zwaar weer gekomen. Enkele buurlanden gaan nu 10 miljard dollar in Bahrein injecteren om een financiële ineenstorting te voorkomen.
– De hogere energiebelasting die voorgesteld is door het Nederlandse kabinet raakt vooral de laagste inkomens.
– Zijn er minuscule Chinese spionchips in de markt? Het aandeel Lenova is 20% omlaag door geruchten over het bestaan van deze chips. Het bestaan van die chips wordt ontkend door Apple en AWS. Zou het wel waar zijn, dan is dit enorm schadelijk voor Chinese producenten.
– India overweegt het kopen van Russische raketten omdat het de Chinezen van het lijf wil houden. China is zich regionaal steeds sterker aan het profileren en beide landen hebben een claim op de Malediven. India wil voorkomen dat China daar militair gezien voet aan de grond krijgt. De verwachting is dat India ter waarde van vijf miljard dollar aan raketten gaat kopen.
– JP Morgan denkt dat er nu een volledige en ongelimiteerde handelsoorlog met China gaat ontstaan. We zien ook de laatste dagen en zeker vanochtend in de pers overal negatieve berichten over China. Bewust on onbewust worden we rijp gemaakt om China de slechterik in de wereld te vinden. Dat terwijl ALLES wat China nu doet, ook al door de VS gedaan is en wordt.
Vastgoedbeleggers opgelet, een interessante nieuwe aanbieding.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *