LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 maart 2020

belastingdienst, gilead, bokashi
  • De Dow Jones won gisteren weer 1000+ punten. Dit is werkelijk fantastisch voor optieschrijvende beleggers.
  • Ook de reissector gaat een moeilijk 2020 krijgen. Veel vliegvakanties worden niet geboekt, of worden gecanceld uit angst voor het Corona virus. Dit gaat ook de Horeca nog parten spelen.
  • Ik heb nu toch maar een Bokashi rolcontainer gekocht. Ik kon al het groenafval uit de keuken(s) niet meer verwerken.
    Lees er hier meer over.
  • De Nederlandse belastingdienst blijft een gesloten bastion. Zelfs de nieuwe staatssecretaris loopt er tegen blinde muren op. De bezem moet er een keer goed doorheen. Het vervelende is dat je de tent niet even een jaar dicht kan gooien. De problemen stapelen zich op, de schandalen ook en dan ook nog een zooitje managers er uit zetten, dat is misschien iets te veel van het goede.
  • Spitting Image komt in het VK terug op de TV. Het was in de jaren tachtig en negentig een enorme hit en wist met keiharde satire politici scherp te houden. Om het tot een succes te maken heb je aansprekende politici nodig die zich ook nog eens te buiten gaan aan zaken als machtsmisbruik etc. Na twintig jaar politieke saaiheid is het schandaal terug in de Engelse politiek.
  • Gaat Gilead het eerste bedrijf worden dat komt met een werkzaam Covid-19 medicijn/behandeling en kan het bedrijf dan schaamteloos verdienen aan het leed dat in mijn ogen door de sector zelf op de mensheid is losgelaten? Ik zou er nog maar geen geld op inzetten. Het verhaal rondom Gilead is de wereld ingeholpen door een analist die het zonder veel medische achtergrondkennis wereldkundig maakte. Dit is gewoon pump and dump door de financiële sector.
  • De grootste regionale vliegmaatschappij in Europa (Fly-be) is failliet. De vliegtuigen staan per direct aan de grond.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *