LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 juli 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 juli 2021

  • De Trump organisatie en de CFO van de organisatie zijn aangeklaagd voor belastingontduiking. Er zijn 15 aanklachten ingediend. De CFO heeft volgens de aanklagers inkomen ter waarde van 1,7 miljoen dollar ‘vergeten’ aan te geven.
  • In Florida is men zich ineens bewust geworden van het feit dat gebouwen onderhouden moeten worden. Meerdere flats zijn nu snel onbewoonbaar verklaard nadat vorige week een flat voor een flink deel instortte en mogelijk tot wel 130 bewoners de dood vonden. Men nam die keuringen van gebouwen nooit zo serieus.
  • China staat klaar om Afghanistan in haar invloedssfeer te betrekken. Het land wil miljarden in Afghanistan ‘investeren’. Er zijn veel bodemschatten in het land te vinden. Toch blijkt het niet zo makkelijk daar een te komen. De bevolking en de infrastructuur werken niet echt mee. China wil in ieder geval aan die infrastructuur iets doen, zodat de bodemschatten makkelijker te exporteren worden. De huidige regering in Kaboel wil de rode loper voor China gaan uitleggen.
  • De resterende bitcoin miners maken nu veel meer winst. Dit komt omdat vooral in China het aantal miners enorm is afgenomen. De grootste miners ter wereld waren daar gevestigd.
  • Jeff Bezos is afgezwaaid als CEO van Amazon. Een tijdperk ten einde. Zijn opvolger heeft als startersbonus maar liefst 214 miljoen dollar aan aandelen Amazon verkregen. Hij zou anders de armste CEO in de VS zijn geworden. Dat kan niet als de oprichter de rijkste man van de wereld is.
  • Wederom een groot lek en een brandende zee in de Golf van Mexico. Het gaat daar relatief vaak fout.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *