LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 feb 2024

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld 5 feb 2024

  • Morgen ga ik in het lunchwebinar een uranium aandeel bespreken. Uranium is hot, dus dat lijkt me een onderwerp waar wel de nodige aandacht voor zal zijn. Het besproken aandeel heb ik overigens zelf ook al in mijn bezit. Geef je hier alvast op om er morgen om 12:30 uur (gratis) bij te zijn.
  • Moet de Nederlandse koning belasting betalen? De Tweede Kamer is van mening van wel. Rutte vindt van niet. In een video geef ik aan waarom ik denk dat Rutte tegen die stap is. Kijk hier
  • De Russische bevelhebber is nu meer dan een maand niet meer gezien. Is hij op 4 januari omgekomen, of ligt hij ergens zwaar gewond in een ziekenhuis? De Russen houden de kaken strak op elkaar. Blijkbaar is het een gevoelig punt. Kijk hier mijn video die ik er afgelopen vrijdag over maakte.
  • In de VS doet Biden het in de polls al iets beter en hij heeft een aardige voorsprong op zijn waarschijnlijke tegenstander genomen. Toch blijft het triest dat de VS niet in staat is betere/jongere leiders te vinden.
  • Ecuador en Rusland hebben ruzie over het feit dat Ecuador Russische wapens aan de VS heeft verkocht. Wapens die daarna naar Oekraïne zullen gaan. Rusland heeft daarop de import van bananen aan banden gelegd. Zo’n 20% van de bananen uit Ecuador gaat naar Rusland.
  • UBS is van mening dat de goudkoers binnenkort boven de $2200 staat. Zilver gaat volgens de analisten van UBS procentueel van goud winnen in 2024.
  • De Amerikaanse Senaat heeft een hulpprogramma van 118 miljard voorgesteld voor Israël, Oekraïne en de zuidelijke grens. Het Congres zal dit voorstel zeer waarschijnlijk niet steunen, omdat de Republikeinen geen oplossingen willen omdat het de kansen voor hun presidentskandidaat zou verslechteren. De Republikeinen in het Congres stelden dit weekend alleen een hulpprogramma aan Israël voor.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *