LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 feb 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 feb 2020

tesla
 • De aanfluiting van de Democratische voorverkiezingen heeft alles te maken met de verliezer van die verkiezingen. Dát had niet mogen gebeuren. Verderop in de nieuwsbrief meer er over.
 • Tesla, its 1999 again
  De gekte rondom Tesla kent geen grenzen. Een week geleden nog een koers van 571 dollar en gisteren al een opening rond de 842 dollar en later ging het aandeel over de $900. Ik vermoed dat hetpaniek bij de shorters was die dit veroorzaakt heeft. In mijn ogen is de top er zodra de $1000 geraakt gaat worden.
  De K/W is nu al 450 en nog altijd zijn er mensen die vinden het het nog veel hoger moet kunnen!
  Hoe gek willen we het maken? Dit is waanzin. Wanneer doet er iemand het licht aan?
 • Wilt u weten waarop ik er geen fan van ben om rechtstreeks bij InterActive Brokers klant te zijn? Ik had gisteren assistentie van de helpdesk nodig… Een half uur in de wacht en daarna een gesprek van een half uur voor niets anders dan toegang tot mijn account. Dit alternatief op hetzelfde platform is iets duurder, maar dan krijg je tenminste wel binnen een redelijke tijd een helpdeskmedewerker aan de lijn.
 • Toen gisteren de officiële uitslag van de Democratische voorverkiezing uitbleef was het de verliezer die stennis maakte. Joe Biden is uitgekotst door de kiezers en dat kon hij niet verkroppen. Het zijn Buttigieg en Sanders die met de winst gaan lopen en samen meer dan de helft van de stemmen verkregen.
 • De directie van KPN heeft (waarschijnlijk met hun bonus) aandelen KPN gekocht. CEO Joost Farwerck kocht 40.000 aandelen.
 • De goudproductie in Burkina Faso is in 2019 flink geraakt door veiligheidsproblemen rond de mijnen. Er is een burgeroorlog gaande en mijnbedrijven worden regelmatig aangevallen.
 • Gisteren wereldwijd de beurzen weer fors omhoog en goud omlaag. Ineens is risico weer geen issue voor beleggers. Ondertussen naderen we de 500 doden vanwege het Corona virus.
 • Ik heb het goud dat ik na 2011 voor mijn kinderen kocht eerder deze week verkocht. Het zilver dat ik voor ze kocht heb ik wel aangehouden. De kinderen gaan dus een gift van pa en ma tegemoet zien, want nu mogen ze zelf kijken wat ze met het geld doen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *