LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 5 aug 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 5 aug 2021

bitcoin bij Beursbox
  • Het is komkommertijd op de beurs en dat komt omdat de meeste particuliere beleggers nu op vakantie zijn. Ik merk het aan de hoeveelheid kijkers naar de video’s. Gisteren een prachtige video over Pinterest en na drie uur slechts 36 personen die de video gezien hadden…
  • De CEO van Theranos moest een kopie van een database aan de overheid verstrekken. Dat deed ze, maar ze vernietigde daarna wel de originele database. Vervolgens bleek de aan de overheid verstrekte kopie niet te openen te zijn. De rechter heeft nu toegestaan dat patiënten mogen getuigen. Had ze immers de database maar niet onbereikbaar moeten maken.
  • Het aandeel Robinhood is gisteren 50% hoger gesloten. Dit is slecht nieuws voor het fonds dat altijd short gaat op posities die Cathie Wood inneemt. Ze is namelijk door de aankoop van 4,9 miljoen aandelen fors long in het aandeel gegaan en doet nu goede zaken.
  • Het is interessant om in aandelen te stappen die binnenkort een FDA besluit kunnen verwachten. Als dat besluit meevalt, dan kan de koers heel fors stijgen. Kijk eens naar de aandelen CARA en SESN. Nog in augustus moet het FDA besluit komen. Mogelijk dat ik hier vandaag een video over ga maken. Ga nu naar het video kanaal.
  • Goedkope knock off scheerapparaten bij de Lidl. Philips is er niet blij mee dat Lidl erg op de Philips lijkende producten verkoopt en de rechtszaak gaat nu zelfs voor de hoge raad komen. Philips heeft een patent op het apparaat, maar de lagere rechters gaven Lidl gelijk.
  • Gisteren een nieuw record voor de AEX index.
  • De koers van Bitcoin steeg gisteren 3,66%. Koop hier op simpele wijze crypto’s.

New free report: 5 Easy-to-Spot Chart Set-ups to Help You Nail Market Reversals

Zonnepanelen aanbieding
Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via “Beursbox” te zijn gekomen!
Kijk hier

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *