LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 mei 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 mei 2023

 • Gisteren had ik een goede dag met mijn daghandel. Ik won 39 punten. Nu kan een punt een dubbeltje zijn, maar het kan ook 100 euro zijn. Dat ligt er per daghandelaar maar aan. De potentie is er om er flink wat geld mee te kunnen verdienen. Aloys Mattijssen komt 12 mei in Best vertellen hoe ook jij dat kan doen. Hij leert het je met gratis software.
  Mail me even op tom@lassing.nl voor meer informatie over de middag.
 • Ik heb dinsdag het aandeel Apple in het lunchwebinar besproken. Je kan hier de video bekijken!
 • Zillow is in de VS de grootste makelaarssite. Het bedrijf maakte gisteren veel beter dan verwachte resultaten bekend. Analisten hadden een winst per aandeel van 0,15 verwacht. Het werd 0,35. Het is overigens nog wel fors minder dan een jaar geleden. Toen werd 0,49 per aandeel verdient.
  De koers won nabeurs 4,7%. Ik overweeg om er later vandaag een video over te maken.
 • De staking bij Albert Heijn begint nu toch wel pijn te doen en schaadt de omzet. Consumenten mijden de winkels en gaan naar concurrerende supermarkten. Die zullen er alles aan doen deze nieuwe klanten aan zich te binden.
 • De FED heeft gisteren de rente met 0,25% doen stijgen tot een niveau van 5%. Ik verwacht dat dit de laatste rentestijging in deze cyclus was.
 • Vandaag komt Apple met haar cijfers. Ik verwacht geen positieve verrassing.
 • Yum Brands, de moederorganisatie van KFC, Pizza Hut, Taco Bell, en Habit Burger Grill, kwam met beter dan verwachte cijfers. Alle ketens zagen gemiddeld per locatie de omzet toenemen. Nu moet ik daar wel een vraagteken bij zetten. Hebben ze rekening gehouden met inflatie? Als je omzet 7% steeg, maar de inflatie was 9%, heb je dan écht een omzetgroei gerealiseerd?
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *