LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 mei 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 mei 2022

  • Gisteren in alle drukte niet toegekomen aan het maken van een video. Ik heb uren verloren door uit te zoeken hoe je van een PC bestanden naar een iPad kan overzetten. Waarom mensen fan van Apple zijn is me een raadsel. Blijkbaar weten die niet hoe makkelijk het werken is met Microsoft en Android.
  • Apple wil ook elektrische auto’s gaan maken en heeft daarom een voormalige Ford manager aangetrokken om de kar te trekken.
  • Drie op de honderd huizen in Nederland kost nu al meer dan een miljoen euro. De hoeveelheid huizen boven de miljoen is daarmee in tien jaar tijd gigantisch toegenomen. In 2013 waren er slechts 15.000 huizen duurder dan 1 miljoen euro. Overigens kent Amsterdam de meeste 1 miljoen plus woningen.
  • DNB heeft al 350 miljoen euro uitgekeerd aan spaarders van de failliete dochten van de Alfa bank. Had je als spaarder meer dan 100.000 euro bij die bank staan, dan moet je naar de curator en hopen dat je via die weg nog iets gaat krijgen. Kleine kans. Immers, de bank is niet voor niets failliet gegaan.
  • Chipmaker AMD zag haar omzet 71% stijgen. De winst steeg naar 1,13 dollar per aandeel daar waar analisten 0,91 verwacht hadden. Een heel positieve verrassing derhalve.
  • De FED gaat mogelijk de rente met een half procent laten stijgen, maar veel meer ruimte is er niet. Immers moeten de immense Amerikaanse staatsschulden wel betaalbaar blijven.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *