LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 4 januari 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 4 januari 2021

  • Ik wens u een prachtig en vooral gezond 2021 toe. Ik weet niet hoe het bij u was, maar voor mij waren de afgelopen dagen een heerlijke vakantie… thuis.
  • Als u als belegger ‘zoekt’ naar structuur, naar een weg om vanuit een systeem de te kopen posities aangereikt te krijgen, dan raad ik u van harte aan om hier te kijken. Het is een beproeft systeem dat een prachtig resultaat wist neer te zetten. Kijk hier
  • Mijn dank is groot naar de twee lezers die 25 en 50 euro sponsorden! Beursbox is gratis, maar ik waardeer sponsoring enorm. Het ontvangen geld gebruik ik voor de opbouw van mijn privé pensioen. Als ondernemer heb ik dat te lang laten liggen en nu werk ik keihard aan het inhalen daarvan.
  • Deze week gaat de telling van de kiesmannen toch een spektakel worden. Is er dan toch sprake van fraude? Neen, pertinent niet. Het gaat hier om de erfenis van Trump. Namelijk 70 miljoen Amerikanen die voor hem stemden en nu voor een andere favoriet moeten gaan kiezen als Trump straks buiten beeld is. De meest scrupuleuze Republikeinse politici willen graaien in die bak kiezers. Ze weten, hoe gekker, hoe beter. Daar stemmen mensen op. Ze gaan dus nu een show voor die mensen geven.
  • Er is een telefoongesprek van Trump opgedoken waarin hij een hoge Republikeinse functionaris aanspoort om de verkiezingen in Georgia te fixen. Iedere andere president zou er voor afgezet worden, maar de Republikeinen willen de 70 miljoen Trump stemmers niet verliezen.
  • De Nederlandse woningmarkt zit nog altijd in de lift. De groei gaat minder snel, maar dat is gezien de enorme stijging die we al gezien hebben ook wel te verwachten.
  • Voor het eerst werden er in Nederland meer dan twee miljoen tweedehands auto’s verkocht in een jaar tijd. Een deel van de reden kan zijn dat men nu minder graag kiest voor openbaar vervoer. Verder is er meer individueel vervoer nodig nu veel mensen thuis werken.
  • Bitcoin is afgelopen weekend voor het eerst rond de $34.500 gekomen. Daarna ging de koers weer omlaag.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *