LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 31 mei 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 31 mei 2018

– China is in overleg met landen in Azië en Europa om één blok te vormen tegen de VS als die importheffingen gaat invoeren. China wil dan met die andere landen juist afspraken maken om de onderlinge handel te versoepelen. Zou dit lukken, dan snijdt de VS zich op een vreselijke manier aan het mes dat ze anderen in de rug had willen drukken.
– Het lijkt er volgens de kranten in de VS op dat de importheffingen op staal en aluminium er voor de EU alsnog komen. De invoering zal een serieuze handelsoorlog tussen de VS en de EU starten, waarbij de EU naar ik hoop de relatie met China gaat aanhalen en gaat proberen om met de Aziatische landen tot verdere handelsafspraken te komen.
– Nu de VS met iedereen ruzie wil maken is het onderhand tijd de dollar als wereldmunt te dumpen. Zonder dollar werelddominantie is de VS economisch veel minder belangrijk. Het dollar bedrog moet onderhand maar eens stoppen. Via de dollar bedonderd de VS heel de wereld. Daar horen we Trump niet over want met het dollar bedrog financiert de VS haar omvangrijke militaire apparaat.


Imprea is gelanceerd en is nu via de Apple Store te downloaden. Helaas alleen nog via Apple. Bij een succes van Imprea zal pas eind dit jaar naar een Android versie gekeken gaan worden.
– Moody’s overweegt om de waardering voor Italiaanse banken te verlagen. Dit puur omdat ze onrust verwachten vanuit de populariteit van de eurosceptische politieke partijen.
– In Oekraïne is de moordaanslag op een journalist in scene gezet om daarmee een aanslagpleger te kunnen pakken. De Russische geheime dienst is hiermee danig in diskrediet gekomen en het is nu wel duidelijk dat Rusland actief dissidenten om zeep blijft helpen. Het is in feite Russische beleid. Dat is niet nieuw, dat doen ze al eeuwen zo.
– Het zijn net boeren, altijd klagen, maar hotels, restaurants en cafés hebben ondanks rookverbod, AirBnB en bezorgmaaltijden toch hogere omzetten gehaald.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *