LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 sept. 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 sept. 2019

protesten hongkong

Afgelopen zaterdag is de schoonvader van mijn jongste dochter overleden aan dezelfde vorm van kanker waar de man van mijn oudste dochter vorig jaar ook aan overleden is. Slecht 59… Het komt op in slechts enkele maanden en hoewel de ziekenhuizen er extreem dure en zware behandelingen tegen aan gooien ook hier de constatering dat het slechts na een kwestie van weken over en uit is. Hoe goed zijn die middeleeuws aandoende behandelingen eigenlijk? Als de overlevingskans zo gering is, moet je dan niet aan andere behandelingen gaan denken? Ik vraag me hardop af, is het een behandeling tegen een vreselijke ziekte, of is de behandeling slechts een melkkoe voor de ziekenhuizen?

Hoeveel straling krijgt het vliegpersoneel binnen en welke gevolgen heeft het. Ik schreef er vorige week al over. Hier leest u een wat diepergaand artikel over het onderwerp.

ASMI maakt belend dat haar CEO Chuck del Prado in mei 2020 zal vertrekken. Del Prada (58) is de zoon van de oprichter en hij is van mening dat 58 een mooie leeftijd voor pensioen is.

Het is afgelopen jaar goed gegaan met de Duitse Detailhandelsverkopen. In augustus was de omzet gecorrigeerd voor inflatie 3,2% hoger ten opzichte van een jaar eerder.

KPN heeft de benoeming van de nieuwe CEO ingetrokken nu dat ze in België onder gerechtelijk onderzoek staat. Ze wordt verdacht van handel met voorkennis in aandelen Proximus.

In de VS is het al verwachte faillissement van Forever 21 alsnog aangevraagd.

De VS overweegt om het Chinese bedrijven onmogelijk te maken om hun aandelen in de VS op de beurs te noteren. Die stap zou de beurs van Hong Kong goed uitkomen.

De protesten in Hong Hong waren vrij gewelddadig dit weekend. Geen goede zaak want dan zal China eerder overwegen om militair in te grijpen. Het is toch al de vraag wanneer dit gaat gebeuren, want de protesten zijn hoe dan ook heel erg duur aan het worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *