LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 mei 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 mei 2024

  • Gisteren zagen we vrijwel alle indices in de wereld inleveren. Ik zag het ook in mijn aandelenportefeuille. Het was allemaal donker rood in de portefeuille.
  • Europese CEO’s zien de relatie met China de komende jaren verslechteren. Het is dus zaak op tijd alternatieven voor handen te hebben om minder afhankelijk van China te worden.
  • In het VK willen ze een verplichten nationale dienstplicht instellen. Ben je tussen de 17 en 21 dan moet je een x aantal maanden dienen. Dat kan ook bij Brandweer, politie of gezondheidszorg. Het is dus niet alleen voor het leger. Ik zie daar ook wel wat in. Het zal ook zeker de verschillende klassen en achtergronden in de samenleving weer wat mixen. Een goede zaak.
  • BYD presenteerde een hybride auto die 2000 kilometer ver kan komen.
  • Volkswagen wil in 2027 zo’n 20.000 goedkope elektrische auto’s produceren.
  • Ik heb gisteren mijn site https://www.japansecandles.nl bijgewerkt. Nu hoop ik dat alles goed staat… Wil je het gratis E-boek over de Japanse Candles ontvangen, dan kan je dat hier opvragen. Het proces van toesturen van het gratis e-boek is nu eindelijk volledig geautomatiseerd. Tot op heden zat ik er steeds tussen. Ook de aanvraag van de gratis optiecursus heb ik nu 100% geautomatiseerd. Daarvoor kijk je op https://www.optiecursus.com
  • Ook energieleverancier Engie gaat zonnepanelen bezitters een teruglever boete opleggen. Het wordt tijd dat de politiek een heldere visie neerlegt, voor mensen massaal de zonnepanelen uitzetten en weer van de daken gaan halen. Het stopzetten van de salderingsregeling en het opzetten van een batterij subsidie zou een goede zaak zijn. Ook moet er wetgeving komen richting elektrische auto’s die als huisbatterij in te zetten moeten zijn. De meeste zonnestroom komt overigens van de grote parken van de energiebedrijven zelf. Die stroom komt zo ver mij bekend geen teruglever boete op. Ik heb overigens zelf nog één jaar geen boete. Ik heb nog een vast contract dat een jaar loopt.
  • TATA steel gaat een miljarden subsidie krijgen om te vergroenen, maar komt er dan eindelijk een serieuze controle? Vraag je af, als de overheid miljarden investeerde in vergroening, trekken ze dan de stekker er uit als de onderneming de zaak blijft bedonderen? Ik denk het niet…
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *