LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 dec 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 dec 2019

onbereikbaar, 404

De laatste volle beursdag van 2019 vandaag. Morgen zullen de beurzen wereldwijd eerder sluiten om iedereen de kans te geven nieuwjaar thuis te vieren.

De afgelopen dagen hebben we zware problemen met de sites gehad. We zijn nog altijd aan het overstappen op nieuwe servers. Daarnaast was het verkeer naar de sites toe enorm. Ze konden het simpelweg gewoon niet aan. Normaal hebben we daar software voor om de druk te verlichten, maar door de verhuizing was dat nog niet op orde.

Ik heb de rente voor de woningen weer naar het crowdfunding systeem overgemaakt. Ik betaal op dit moment 6000 euro per maand aan rente…
Ook voor mij blijft dat even wennen. Het zijn nogal bedragen die er doorheen gaan. Omdat we nu nog zwaar aan het verbouwen zijn in het appartementengebouw is de instroom kleiner dan de uitstroom. Tot 15 januari gaat bijna alle aandacht uit naar het verbouwen van lege woningen en het zoeken van huurders voor deze woningen. Na 15 januari gaan we weer verder met de verbouwing van de appartementen.

Boeing heeft een nieuwe CEO. Deze CEO ziet in ieder geval de crisisadviseur Micheal Luttig het veld ruimen. Luttig was aangesteld om de 737 Max crisis te begeleiden. De nieuwe CEO van Boeing wordt David Calhoun die al eerder grote bedrijven in problemen geleid heeft.

De Amerikaanse luchtmacht heeft in Syrië aanvallen uitgevoerd op milities die gesteund worden door Iran. De aanvallen zijn een reactie op raketaanvallen van Hezbollah op Amerikaanse militaire kampen in Irak.

Het vertrouwen van Amerikaanse huizenbouwers is enorm groot en staat op recordhoogte. Ze zijn echter veel minder speculatief ingesteld ten opzichte van voor de crisis van 2008.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *